De lockdown pubquiz

Door het coronavirus is ook Nederland in lockdown, het treft ons allemaal. Iedereen wordt verzocht thuis te blijven. We kunnen voorlopig geen leuke dingen meer doen, een aantal saaie weken liggen in het verschiet. Kinderen die zich vervelen, ouders die thuis de boel draaiende moeten houden, geen gezellige vrijmibo’s meer… Het effect van de Lockdown is groot, maar vrees niet! Westfriese Bedrijfsuitjes heeft de oplossing: LOCKDOWN PUBQUIZ.

lockdown pubquiz corona virus thuis zitten skype groepschat

Westfriese Bedrijfsuitjes

Voor de leukste bedrijfsuitjes in West-Friesland

Wil je meteen informatie aanvragen? Klik dan op de knop 'stuur een e-mail'

Westfriese Bedrijfsuitjes is hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Of je nou kiest voor een sportief dagje buiten, een enerverende teambuilding dag, een culinair arrangement, een uitje waarbij je bedrijf creatief wordt uitgedaagd, een hilarische, informatieve of gewoon een gezellige middag, wij bieden je collega’s en jou een onvergetelijke ervaring!

Ook voor zakelijke evenementen ben je bij ons aan het juiste adres. Een jaarvergadering, een netwerkdag voor klanten of de officiële opening van een bedrijfspand: vanuit onze jarenlange ervaring weten we elk evenement professioneel te organiseren.

Wil je meer informatie, of heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op.

Westfriese Bedrijfsuitjes, voor het leukste bedrijfsdagje uit in West-Friesland!

foto oprichter Westfriese Bedrijfsuitjes

Boek een passend bedrijfsuitje

06 - 81 56 59 92

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes.

* Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig informatie over onze uitjes. Lees hier onze privacyverklaring.