Referenties

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Esdege Reigersdaal

"Via een naaste collega, die had van een medewerker van een ander cluster vernomen dat jullie goed waren bevallen, zijn we bij Westfriese Uitjes terecht gekomen. Onze ervaring met parkgolf in Hoorn was positief en er werd goed gereageerd en adequaat op wat ik wilde. Tevens kon er gesproken worden over alternatieven bij slecht weer. De begeleider geven we een 8! Westfriese Bedrijfsuitjes ga vooral zo door!"

Hermien Witteveen

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_esdege-reigersdaal
Ooms Bouw & Ontwikkeling
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_ooms-bouw-en-ontwikkeling

"Om de teamspirit te optimaliseren proberen wij elk jaar en actief uitje te doen met het personeel om elkaar ook op een ander vlak dan alleen werken beter te leren kennen. Dit jaar hebben wij het door Anneline Bruins Slot van Westfriese Bedrijfsuitjes laten organiseren en dat was een enorm succes! Iedereen die ik gesproken heb vond het een topdag, dus zeker een aanrader voor ieder ander die dit met zijn of haar bedrijf wilt doen!"

Piet-Jan Ooms, directeur

Tritel

“We hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad in Hoorn. Het contact met Anneline verliep prettig en de gekozen locaties voor de Pub games waren mooi!”

Manon Tamminga

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_tritel
Wilgaerden

"We hebben ons erg vermaakt. Cijfer 8 geven we. Het is een aanrader om een boeking te doen bij de Westfriese Uitjes.Waarschijnlijk volgend jaar weer!"

Belinda Hekman

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_wilgaerden
Horizon College

"Voor ons teamuitje was ik op zoek naar activiteiten als steppen en een GPS moordspel. Het arrangement voldeed volledig aan onze verwachtingen!
Anneline, je hebt ons een mooie dag bezorgt: de activiteiten waren goed georganiseerd en begeleid en de accommodatie bij het station in Enkhuizen was prima. Ik zou de gehele dag, activiteiten, begeleiding, organisatie willen beoordelen met een 8,5 tot 9,0. We hebben echt genoten! Het aanbod van Westfriese Bedrijfsuitjes zou ik zeker een ander aanraden. De gehele communicatie vooraf heb ik ook als plezierig en behulpzaam ervaren."

Henk Vlaar

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_horizon-college
Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

"De activiteiten en het arrangement waren goed georganiseerd. Het GPS 'ik hou van Holland spel' is een leuke activiteit om samen te werken en zo ook meer van Hoorn te zien. We vonden het een geslaagde dag en de locaties waar we de koffie met gebak en de lunch kregen waren erg goed. Westfriese Uitjes had een goede begeleider, ze krijgt een 9! We hebben van de deelnemers veel positieve reacties ontvangen en raden Westfriese Bedrijfsuitjes dan ook zeker aan bij andere mensen."

Sanne Bekebrede

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_VNHN
Facilitair Bedrijf LeekerweideGroep

"We wisten niet wat we konden verwachten met het Escape game maar vonden het een hele leuke manier om aan teambuilding te doen. De combinatie van leuke opgestelde brainkrakers, het zoeken naar locaties met GPS. Het geheel stak leuk in elkaar. Ontzettend fijn mail contact gehad met Anneline van Westfriese Bedrijfsuitjes. Ze is ons goed tegemoet gekomen: toen wij dit uitje moesten verplaatsen was zij welwillend. Grote service!! Het is een geslaagde dag geweest en ik zou Westfriese Bedrijfsuitjes zeker aanraden bij andere mensen!"

Marriët van Zon-Palito

Gemeente Koggeland

"Een hele gezellige en uitdagende pubquiz verzorgt door Westfriese Uitjes voor onze vrijwilligers van de gemeente Koggenland. De middag was geslaagd en ook zeker de organisatie rondom deze middag!"

Esther de Groot

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_gemeente-koggenland
Van der Laan elektrotechniek

"Personeelsvereniging ‘de ontlading’ heeft een topavond gehad met de casinospellen. Alles was top en professioneel geregeld!"

Ronald Raven – personeelsvereniging ‘de Ontlading’

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_Van-der-laan-elektrotechniek
Atlas College

"Wij als scholengemeenschap De Dijk (x/- 45 personen) hebben een zeer plezierige middag gehad met de Tapas workshop onder leiding van 2 bedreven, hardwerkende koks.
Een prima verzorgde middag op onze eigen locatie, konden we als team gezellig afsluiten met een diner waar voldoende voor iedereen was. Kortom boeken!!"

Sander Lobbes

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_atlas-college
Kramer Keukens
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_kramer-keukens

"Strijdbare en gezellige middag gehad tussen de “Jonkies” en de “Golden Oldies” van Kramer Keukens. Wij hebben het GPS moord spel gedaan in Hoorn. Hoorn is bekend terrein maar op zo’n middag loop je toch heel anders rond en zie je dingen die je normaliter niet ziet. De begeleiding was top en van te voren denken ze ook goed met je mee."

Linda Burggraaf-Freijser

Albea Alkmaar
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_albea-alkmaar

"We hebben erg veel lol gehad en was leuk om te zien dat we elkaar onderweg af en toe weer tegen kwamen en ook weer kwijt raakten. Ieder team had zo zijn eigen strategie met de Westfriese rally."

Ellen Honsbeek

VKG - PV Van Kampi-Oenen
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_VKG

"Enige tijd geleden hebben wij in samenwerking met Westfriese Uitjes een bonbonworkshop voor ons personeel georganiseerd. Over de samenwerking met jullie zijn wij erg tevreden! Vooral de korte lijnen en de snelle en duidelijke terugkoppeling door jullie medewerkers waren erg goed."

Stacy van Rijn

BSN Medical Almere
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_bsn-medical

"Een team van BSN medical heeft een geweldige dag doorgebracht in Hoorn. Mede door de meer dan uitstekende begeleiding van Anneline, van Westfriese Bedrijfsuitjes".

Eric Bruns

Enza zaden Enkhuizen
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_enza-zaden

"Met 30 collega’s naar het stationscafé in Enkhuizen, vanuit hier begon onze GPS tour langs de mooie plekjes in Enkhuizen verdeeld over 7 groepen.
Na een hoop lol en gezelligheid kwamen we na 2 uur weer terug in het Stationscafé waar we met ze alleen buiten heerlijk genoten hebben van een goed Italiaans buffet. Iedereen was zeer enthousiast, bedankt voor deze leuke middag".

Gert Ruiters

Brandweer Nibbixwoud
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_brandweer

"Goede organisatie met vele mogelijkheden voor iedereen om een geslaagde dag en/of avond te organiseren. Wij waren dik tevreden en zouden zo weer samen met jullie een mooie & gezellige avond/dag organiseren".

Patricia Visser

Rijkhoff
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_rijkhoff

"Een leuk personeelsfeestje gehad, geregeld door Westfriese Bedrijfsuitjes. Het was goed voor elkaar en gezellig!"

Erik & Jose Rijkhoff

ROC Horizon College

"De site is erg overzichtelijk met enorme keuze qua uitjes voor zowel jong als oud. Het contact met het bedrijf is uitstekend, snelle reactie via de mail of telefonisch bij vragen etc. Als je de stad of provincie wilt leren kennen, dan ben je bij Westfriese Bedrijfsuitjes aan het juiste adres!"

Brenda Op 't Einde

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_ROC-horizon-college
Basisschool Idenburg - Andijk

"De gidstour was geweldig! Het uitje voldeed aan alle verwachtingen, we hebben genoten! Beiden gidsen een dikke 9."

Joline Post

referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_basisschool-Idenburg
GGZ NHN
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_GGZ-NHN

"Als GGZ NHN hebben wij nu een aantal keren gebruik gemaakt van Westfriese Bedrijfsuitjes. De gastvrijheid en enthousiaste begeleiding "smaken naar meer'". Mochten we als personeel in de toekomst weer eens wat te vieren hebben dan denken we zeker aan Westfriese Bedrijfsuitjes."

Betty Hoekstra

Esdege Reigersdaal
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_Esdege-reigersdaal

"Al meerdere keren hebben wij een uitje georganiseerd met medewerking van Westfries Bedrijfsuitjes, dat is goed bevallen. Er is een goede communicatie, snelle reactie en ze denken mee over de prijs en de inhoud ervan. Wij zijn er zeer over tevreden en kunnen het je aanraden."

Jacqueline Veenstra-Nooij

Spinaker onderwijs
referentie_westfriese-bedrijfsuitjes-logo_spinaker-onderwijs

"Dankzij de organisatie van Anneline en haar medewerkers hebben we een ontzettend leuk personeelsfeest gehad.
Afwisselende activiteiten, goede catering en een prima prijs!"

Marijn van den Brink

Wil je met je collega's ook zo'n leuke ervaring beleven?

Kijk bij ons ruime aanbod uitjes of indien je een aanbod op maat wilt, neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

   Meer nieuws over onze uitjes?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.