Top 10 uitjes

Bij Westfriese Bedrijfsuitjes

Bingo met een Beat

Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest 

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Lees verder...

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider tettert nu eens niet op overbekende wijze cijfers door zijn microfoon, maar trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… nee, niet ‘Bingo’. Wat wij willen horen is ‘Beat!’ We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaars van elke ronde.

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje. Westfriese Bedrijfsuitjes biedt Bingo met een Beat aan in verschillende muziekthema’s.

Indien gewenst kunnen we de bingo rondes afwisselen met interactieve (luister)spellen zoals 'raad de reclame tune', 'welk gezegde hoor jij' etc.

Details

Prijs eigen locatie: € 17,50 p.p. (excl. btw)
Prijs in horeca gelegenheid: € 21,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars.
De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.

Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.


‘Westfriese rally’

rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje 

Weer zo’n origineel uitje van Westfriese Bedrijfsuitjes! Wie niet snel is…

Zo leer je de regio West-Friesland heel goed kennen: met een heuse rally al puzzelend door het mooie West-Friesland karren! Jullie teams ontvangen een routebeschrijving en een vragenlijst. De kilometerstand op nul, en starten maar!

Lees verder...

En dan is het de kunst om de cryptische vragen te ontcijferen en onderweg goed op te letten. Geen straf, want West-Friesland is schitterend.

Na ongeveer anderhalf uur arriveren jullie op de eerste stop, een gezellige Oudhollandse dorpskroeg. Even bijtanken met een kop koffie of thee en wat lekkers, en dan is het alweer tijd om verder te gaan. Op naar de finish! We ontvangen jullie op een bijzondere locatie met groene Westfriese vergezichten, waar jullie een borrel én de prijsuitreiking wachten. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de winnaar en ontvangt een leuke Westfriese Uitjesprijs.

Bij deze rally gaat het niet om de hoe ver het gaspedaal naar beneden gaat, maar om scherpte en koppie-koppie. Let op: de rally wordt gereden met eigen vervoer.

Details

Prijs rally 4 uur: € 24,95 p.p. (excl. btw) t/m 25 personen
Prijs rally 4 uur: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen
Prijs 1,5 uur (een 'halve' rally): € 17,50 p.p. (excl. btw)
Locatie: start lange rally in Hoorn; start korte rally in Midwoud
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De rally van 4 uur is inclusief: koffie met lekkers op pauzelocatie, 1 drankje p.p. op de eindbestemming, prijs voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes.
Bij de 'halve rally' is inbegrepen: 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.

Het is mogelijk om op de eindlocatie te genieten van een heerlijk diner. Neem voor meer informatie met ons op!

‘Highland games West-Friesland’

Highland-games-hoorn-enkhuizen-spel-uitje-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland 

Een stoer uitje voor dames en heren met grote en minder grote spierballen en actieve hersencellen!

Zoek je een origineel en sportief dagje uit waarbij teambuilding een belangrijk ingrediënt is, dan zijn de ‘Highland games West-Friesland’ iets voor jouw bedrijf. Een echt ‘stroop je mouwen op

Lees verder...

en ga aan de slag uitje’. Of, zoals de Schotten het zo mooi zeggen: ‘Ai lassies and laddies, get to work!’

Uit de naam valt het al af te leiden: de Highland games zijn ontstaan in de Schotse Hooglanden. Honderden jaren geleden werden deze wedstrijden georganiseerd om de Schotse clans de mogelijkheid te geven voor het oog van hun koning te laten zien wie het meest waard was. Pluspunt voor de Schotse koning: hij kon meteen zien welke mannen sterk genoeg waren waren voor rekrutering in het leger! Zulke spelen scheiden immers de knapen van de mannen! (En anno nu de meiskes van de vrouwen.)

Wat is de bedoeling van dit stoere uitje? Je collega’s en jij vormen teams, en na een duidelijke uitleg worden jullie getest op diverse disciplines: kracht, communicatie, samenwerking, teamspirit maar vooral ook veel lol. De teams nemen het in verschillende krachtmetingen tegen elkaar op: bijvoorbeeld touwtrekken, de bielzenrace, de reuzenslalom, jutezakwerpen en kogelslingeren. Onder luid gejuich (en natuurlijk algemene hilariteit!) gaan jullie met elkaar de strijd aan.

Maar het is niet uitsluitend krachtmeting wat de klok slaat. We hebben met algemene kennis spellen als het kopspijkerspel ook gedacht aan de minder sterke mens, die wel over ‘brain power’ beschikt. Aan het einde van een enerverende maar gezellige middag ‘moven’ jullie teams naar een gezellige brasserie, waar onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaatsvindt.

Uiteraard hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook door minder sterke dames en heren zijn uit te voeren. Deze ‘Highland games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes bieden voor elk wat wils, en zijn daarom uitstekend geschikt als bedrijfsuitje en teambuilding uitje.

Details

Prijs: € 26,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: Julianapark Hoorn of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland games, 1 drankje p.p. (Hollandse bar) bij prijsuitreiking, vervoer heen/retour van alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

Tour de Step

Tour-de-Step-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid 

Weer eens iets heel anders: Tour de step door West-Friesland!

Wil jij met je collega’s op een originele, gezellige en leuke manier de stad Hoorn of Enkhuizen verkennen? Stap dan op de step en ga op pad! 

Lees verder...

Steppen kunnen we allemaal. En wie deze kunst niet beheerst, kan het gemakkelijk leren. Dat maakt de step tot een heel geschikt vervoersmiddel voor een puzzeltocht.

Voor aanvang van de Tour de Step puzzeltocht verdelen jullie je in teams. Elk team krijgt instructies, een vragenlijst, een step, en (vooruit!) een duwtje in de goede richting. En dan gaat het beginnen! Al rollend door het mooie centrum, het havengebied en andere fraaie plekken van Hoorn of Enkhuizen beantwoorden jullie de vragen. Na afloop van de puzzeltocht strijken jullie neer in een gezellige brasserie voor een welverdiend drankje. Ondertussen kijken wij de vragen na. Het team dat de meeste vragen goed heeft, gaat ervandoor met mooie prijzen en de eer!

De steps zijn grote professionele steps waar jong en oud mee uit de voeten kunnen.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw).
Duur: plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De Tour de Step puzzeltocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., huur en gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen voor de winnaars.

Er wordt eenmalig een borg van € 250,= in rekening gebracht bij de boeking. Deze zal worden terug gestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Bedrijfsuitjes.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Workshop ‘Dikke Dames schilderen’

Dikke-dames-schilderen-uitje-gezellig-vrijgezellenfeest-hoorn  

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling;

Lees verder...

 

ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. Onze docente leert jullie hoe je een opzet maakt om jouw ‘dikke dame’ op het doek te krijgen. Kleurgebruik, kleding, hoedje of misschien een bril: je collega’s en jij geven letterlijk vorm aan deze dames!

Ook als je niet zo creatief bent, kun je deze workshop goed doen. De docente geeft je namelijk voldoende aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. Dus pak een schilderdoek en een paar penselen, schenk jezelf een drankje in en leef je uit in de wondere wereld van de workshop ‘Dikke dames’!

Jullie kunnen jezelf of je collega’s uitbeelden. Zijn er collega’s die toch meer hebben met dieren? Het is ook mogelijk om een koe te schilderen.

De afmeting van de doeken is 60 x 60 cm.

Details

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook op uw eigen locatie worden verzorgd.
Minimum aantal deelnemers: 8
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schilderdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat na de workshop mee naar huis gaat.

‘Escape room’

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest 

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet

Lees verder...

zomaar kan oplossen. De lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Daar zit je dan als goedwillende diender… In plaats van te praten heeft de getuige echter de naam van de dader opgeschreven, het briefje in een kluis gestopt en die vervolgens goed afgesloten. Jullie opdracht? De kluis kraken en de identiteit van de moordenaar achterhalen!

Zijn je collega’s en jij gemaakt van Hercule Poirot materiaal? Jullie teams moeten puzzels en uitdagende raadsels oplossen, codes achterhalen en uiteindelijk alle informatie op een rijtje zetten. Daarbij gaat het om de rode draad. Tussendoor wordt de spanning nog verder opgevoerd met geweldige spellen; onze quizmaster leidt jullie op weg naar de ‘uitgang’ langs diverse interactieve uitdagingen. Daarbij testen we de scherpte van jullie gehoor én jullie verstand. Net als in een echte escape room zullen alle teams hun hersenen flink moeten laten kraken om het einddoel te bereiken: het openen van de kluis.

Maar dat is nog niet alles. De ‘twist’ van dit spel zit ‘m in een dubbele escape ‘ontsnapping’: wie slaagt er tijdens het grote sleutelspel in het grote hangslot te openen? Eén sleutel past, maar er liggen er meer… De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt een poging te wagen. Geluk speelt hierbij een grote rol!

Het team dat uiteindelijk de kluis weet te kraken en de naam van de moordenaar onthult, is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor. ‘Escape room’ is een geweldig spel voor elk bedrijf!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid, in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

‘Pubquiz of themaquiz’

game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland 

De pub quiz: ga met je collega’s de strijd aan en win!

Hoe is het gesteld met de kennis van jou en je collega’s? Onze enthousiaste quizmaster staat te popelen om die grondig te testen. We bieden thema’s als ‘Film & muziek’,

Lees verder...

‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen & vrouwen,’ maar ook een quiz met algemene vragen. Muziekfragmenten, ‘Geen ja, geen nee’, ludieke opdrachten, leuke, gekke en doordenkvragen, het komt allemaal langs tijdens deze gezellige middag of avond. Wedden dat jullie bloedfanatiek worden in een poging de andere teams te verslaan? Voor de winnaars hebben we een leuke prijs!

Hebben jullie voor deze quiz een speciaal thema in gedachten, dan kan Westfriese Bedrijfsuitjes dit op maat in de quiz verwerken.

Details

Prijs: € 16,95 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 15,= p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Minimum deelnemers: 15
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.
Vanaf 40 personen speciale groepsprijs; prijs op aanvraag.
Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen.

De quiz is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 2 drankjes p.p.

Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.
Prijs drankarrangement: € 6,50 p.p. voor 2 drankjes (huiswijn, bier van de tap, fris, koffie of thee).

GPS spel ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-van-der-valk-nadorst-uitje-waag-hoorn 

Ideaal voor een teambuilding dag of een bedrijfsuitje: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland'. Te boeken in steden in heel West-Friesland!

Het interactieve GPS spel ‘Ik hou van Holland’ wordt gespeeld met teams van 4 tot 6 personen, die gewapend met een GPS apparaat de stad in gaan.

Lees verder...

Onderweg krijgen jullie vragen over ons koude kikkerlandje voorgeschoteld. En dat zijn geen standaardvragen! Wel actuele vragen over alles wat typisch Nederlands is, van oer-Hollandse lekkernijen tot het Koninklijk Huis en Amsterdam. De kennis van de deelnemers wordt flink op de proef gesteld, en samenwerking is belangrijk! Elke goed beantwoorde vraag levert immers punten op. Daarnaast moeten jullie GPS way points linken aan de polaroids die jullie hebben meegekregen. Kennen jullie Hoorn, Medemblik, Enkhuizen of een andere Westfriese stad beter dan jullie collega’s?

Behalve vragen krijgen de teams ook grappige en ludieke opdrachten voorgeschoteld. Daarmee zijn extra punten te verdienen, die net het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen! Het team dat Holland het beste kent, sleept de hoofdprijs binnen.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers, prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Moordspel’

Moordspel-gps-uitje-escape-room-leuke-dingen-doen-west-friesland-vriendinnendag 

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van West-Friesland? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. Wie is hiervoor verantwoordelijk? De politie staat 

Lees verder...

voor een raadsel. Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie deze arme slager vermoord is. Tevens moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht. Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van West-Friesland, én de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking is voor dit spel zeer belangrijk.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van ons indoorprogramma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

GPS spel ‘Escape City Game’

GPS-escape-city-game-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding 

Een spannend ontsnappingsspel in je eigen stad in West-Friesland. Kun jij met jouw team op tijd de gijzelaars bevrijden?

Escape City Game is een interactief en spannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes, dat kan worden gespeeld in hartje Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere Westfriese steden. 

Lees verder...

Bij dit spel staan teambuilding, logisch nadenken en snelheid centraal. Ideaal voor een bedrijfsuitje!

Wat is er aan de hand? Mister Greedy heeft een aantal rijke personen gegijzeld: John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos. Deze schurk wil zijn eigen imperium vergroten! It’s all about the money…

Aan de bedrijfsteams de taak om binnen een kleine 2 uur met behulp van een GPS apparaat zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden uit hun ‘kamers’. Jullie gaan op pad om locaties te zoeken en zo het pand met de onfortuinlijke slachtoffers te vinden. Deze locaties zijn te traceren via GPS en de foto’s die jullie meekrijgen. Het team dat de hersens het meest laat kraken en de raadsels het best oplost, verdient de punten die nodig zijn om de code van een speciale kluis te kraken. In die kluis bevinden zich het extra losgeld en de aanwijzing naar de plek waar Mister Greedy zich schuilhoudt.

Maar wees snel, want de klok tikt! Welk bedrijfsteam slaagt er als eerste in alle gijzelaars te bevrijden en ze naar huis te laten terugkeren? We huldigen de winnaars onder het genot van een welverdiend drankje.

Ga de uitdaging aan met het GPS spel ‘Escape City Game’!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag.
De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Voor meer informatie

06 - 81 56 59 92