Top 10 uitjes

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest
Prijs: vanaf € 22,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.
Optie: Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Highland-games-hoorn-enkhuizen-spel-uitje-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland
Prijs: € 26,00 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: Julianapark Hoorn of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland games, 1 drankje p.p. (Hollandse bar) bij prijsuitreiking, vervoer heen/retour van alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.
game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland
Prijs: vanaf € 12,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 15 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 2 drankjes p.p.
Optie: Prijs: € 16,95 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen Prijs: € 15,= p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen. Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen. Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen.
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz. Prijs drankarrangement: € 6,50 p.p. voor 2 drankjes (huiswijn, bier van de tap, fris, koffie of thee).
rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje
Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 of 4 uur
Locatie: start lange rally in Hoorn; start korte rally in Midwoud
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: De rally van 4 uur is inclusief: koffie met lekkers op pauzelocatie, 1 drankje p.p. op de eindbestemming, prijs voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes. Bij de 'halve rally' is inbegrepen: 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Prijs rally 4 uur: € 24,95 p.p. (excl. btw) t/m 25 personen Prijs rally 4 uur: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen Prijs 1,5 uur (een 'halve' rally): € 17,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Het is mogelijk om op de eindlocatie te genieten van een heerlijk diner. Neem voor meer informatie met ons op!
Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest
Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars. De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.
Optie: Prijs eigen locatie: € 17,50 p.p. (excl. btw) Prijs in horeca gelegenheid: € 21,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.
GPS-escape-city-game-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding
Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.
ik-hou-van-holland-quiz-van-der-valk-nadorst-uitje-waag-hoorn
Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.
Moordspel-gps-uitje-escape-room-leuke-dingen-doen-west-friesland-vriendinnendag
Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van ons indoorprogramma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.
Tour-de-Step-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid
Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., huur en gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen voor de winnaars. Er wordt eenmalig een borg van € 250,= in rekening gebracht bij de boeking. Deze zal worden terug gestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.
sfeerbeeld workshop dikke dames schilderen
Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook op uw eigen locatie worden verzorgd.
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schilderdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat na de workshop mee naar huis gaat.