'Escape diner' spel

escape-diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

Een dinerspel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt! Los met je team de uitdagende raadsels op en kraak de kluis.

Morse, Sherlock Holmes, Wallander, Miss Marple, Father Brown: stuk voor stuk beroemde detectives. Vanavond gaan we uitgebreid testen of je collega’s en jij dezelfde kwaliteiten bezitten.

Jullie teams moeten namelijk flink aan de slag nadat er een moord is gepleegd. Lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister omdat een getuige geen woord wil zeggen; doodsbang voor represailles… Deze getuige heeft wel de naam van de dader opgeschreven en het documentje in een kluis opgeborgen. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Kraak die kluis!

Dat lukt natuurlijk niet zomaar, de teams zullen puzzels en uitdagende raadsels moeten oplossen en codes zien te vinden. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog eens extra op met interactieve luisterspellen. We testen niet alleen hoe scherp jullie hersens zijn, maar ook jullie gehoor. Dit alles onder het genot van een heerlijk driegangendiner.

Als klap op de vuurpijl serveren we een dubbele Escape ‘ontsnapping’: wie krijgt dat grote hangslot open, en welk team kraakt als eerste de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Het openen van het hangslot levert extra punten op, maar voordat jullie een sleutel mogen kiezen uit de selectie, moeten jullie wel eerst een raadsel goed oplossen! De spanning stijgt bij elk team dat de kans krijgt de juiste sleutel te kiezen en het slot te openen. Een beetje geluk helpt natuurlijk ook…
Verder kunnen jullie cijfers verdienen door de vraagtekens van aparte raadsels te beantwoorden. Deze cijfers leiden naar de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het ‘Escape diner’ spel de meeste cijfers heeft verzameld, mag als eerste de kluis openen. Maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Het zou zomaar kunnen dat niet alleen het voorgerecht maar ook het hoofdgerecht staat af te koelen en dat het toetje smelt, zo zinderend wordt de strijd!

Zoek je voor je bedrijf een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan het ‘Escape diner’ spel, verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Prijs: vanaf € 39,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, alle spelmaterialen, audio apparatuur, prijzen voor de winnaars.
Optie: Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen. Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer.
Verdere mogelijkheden : De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.