'Escape room'

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet zomaar kan oplossen.

De lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Daar zit je dan als goedwillende diender… In plaats van te praten heeft de getuige echter de naam van de dader opgeschreven, het briefje in een kluis gestopt en die vervolgens goed afgesloten. Jullie opdracht? De kluis kraken en de identiteit van de moordenaar achterhalen!

Zijn je collega’s en jij gemaakt van Hercule Poirot materiaal? Jullie teams moeten puzzels en uitdagende raadsels oplossen, codes achterhalen en uiteindelijk alle informatie op een rijtje zetten. Daarbij gaat het om de rode draad. Tussendoor wordt de spanning nog verder opgevoerd met geweldige spellen; onze quizmaster leidt jullie op weg naar de ‘uitgang’ langs diverse interactieve uitdagingen. Daarbij testen we de scherpte van jullie gehoor én jullie verstand. Net als in een echte escape room zullen alle teams hun hersenen flink moeten laten kraken om het einddoel te bereiken: het openen van de kluis.

Maar dat is nog niet alles. De ‘twist’ van dit spel zit ‘m in een dubbele escape ‘ontsnapping’: wie slaagt er tijdens het grote sleutelspel in het grote hangslot te openen? Eén sleutel past, maar er liggen er meer… De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt een poging te wagen. Geluk speelt hierbij een grote rol!

Het team dat uiteindelijk de kluis weet te kraken en de naam van de moordenaar onthult, is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor. ‘Escape room’ is een geweldig spel voor elk bedrijf!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid, in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Prijs: vanaf € 22,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.
Optie: Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.