Dinerquiz ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-3gangen menu-gezelligheid-west-friesland

Een heerlijk diner afgewisseld met een quiz, dat is de dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Wat weten je collega’s en jij eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Onze altijd goedgemutste quizmaster gaat het testen. Welk team kent nog de bijnaam van onze koning uit zijn ‘kroegtijgertijd’?

 En hoeveel Waddeneilanden kunnen jullie opnoemen? Behalve een algemene kennisronde verrassen we jullie met een interactieve spellenronde, waarin iedereen alle zeilen moet bijzetten om zoveel mogelijk punten te scoren. Welk team mag uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst nemen?

Onze dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ is een showquiz vol Hollandse entertainment gecombineerd met een driegangenmenu. Culinair genieten, plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Indien gewenst kunnen de (namen van) de teams vooraf worden doorgegeven.

Prijs: vanaf € 42,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn, Medemblik, Alkmaar en elders in West-Friesland
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, quizvragen en materialen, prijzen voor de winnaars.
Optie: De dinerquiz is exclusief drankjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.