Avondarrangementen

Kies hier de leukste avondarrangementen voor het gezelligste bedrijfsuitje

‘Thema stadswandeling Hoorn’

stadswandeling-hoorn-westfriese-bedrijfsuitjes-interessant-thema 

Een stadswandeling door Hoorn, op maat gemaakt naar thema. Voor elk wat wils en altijd boeiend!

Naast veel andere activiteiten verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes ook stadswandelingen door Hoorn op maat. Onze ervaren en enthousiaste stadsgids heeft in de loop der jaren al honderden groepen door de

Lees verder...

fraaie VOC-stad rondgeleid. Het is voor hem dan ook geen probleem om voor jouw bedrijf een speciale stadwandeling te verzorgen. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s.

Wandeling haven
De haven is een gezellig gebied dat vroeger bruiste van de handelsactiviteiten. Van hieruit voeren schepen immers ‘op de Oost’. Onze gids kan niet alleen alles vertellen over de VOC-tijd, maar ook de bijzondere panden aan de haven. Daarna neemt hij jullie mee naar het Oostereiland, waar de vroegere gevangenis staat. De huidige inrichting verhult de oorsprong: wat vroeger cel blokken waren, zijn nu hotelkamers. Zeker een kijkje waard!

Wandeling kloosters
Net als veel andere steden kende Hoorn tot aan de reformatie een aantal kloosters. Zo was er bijvoorbeeld het St. Pietershof, een klooster uit begin 1400. Van oorsprong was dit een mannenklooster, dat in de loop der jaren echter ook andere bewoners heeft gehuisvest. Welke? Dat horen jullie tijdens deze wandeling.

Wandeling stadstuinen
Hoorn heeft naast historische gebouwen ook historische stadstuinen. Onze gids kent ze op zijn duimpje! Jullie bezoeken onder andere de St. Pietershof en de tuin van de drie engeltjes. Hoorn kent meer van zulke bijzondere en stille plekken, waar de gids mooie verhalen over kan vertellen. De moeite waard als er collega’s met groene vingers zijn die willen checken of het Hoornse gras net zo groen is als in de eigen tuin.

Details

Prijs: € 9,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding professionele VOC-gids.

‘Puzzle & Walk Hoorn’

Puzzle & Walk Hoorn- likeurproeverij-bedrijfsuitjes-gezelligheid 

Een puzzeltocht door Hoorn, dat is toch saai? Niet onze grappige, leuke en originele ‘Puzzle & Walk Hoorn’!

Met deze puzzeltocht komen jullie teams op de boeiendste plekken van de VOC-stad Hoorn. We testen jullie kennis van Hoorn en de VOC-tijd grondig met open en

Lees verder...

multiple choice vragen. Welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Wat was in de VOC-tijd een regelrechte delicatesse? Welk bedrijf was ooit in de Hoofdtoren gevestigd? Behalve deze vragen hebben we interessante weetjes opgenomen, zodat jullie aan het einde van de ‘Puzzel & Walk’ veel meer weten over bijvoorbeeld het Oostereiland, het Westfries Museum en andere Hoornse locaties. Als verrassing hebben we nog een leuk opdrachtje voor jullie in petto: herken de specerijen van vroeger in de likeur.

De ‘Puzzle & Walk’ eindigt met een heerlijk drankje op de eindlocatie, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Dan wordt duidelijk welk team het meeste weet van Hoorn en die fascinerende VOC-tijd en de grootste speurder van Hoorn is.

Details

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) van 8 t/m 25 personen
Vanaf 25 personen € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De puzzeltocht is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, 1 drankje p.p. , opdracht in tocht met proeven VOC-likeuren, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Dinerquiz ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-3gangen menu-gezelligheid-west-friesland

Een heerlijk diner afgewisseld met een quiz, dat is de dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Wat weten je collega’s en jij eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Onze altijd goedgemutste quizmaster gaat het testen. Welk team kent nog de bijnaam van onze koning

Lees verder...

uit zijn ‘kroegtijgertijd’? En hoeveel Waddeneilanden kunnen jullie opnoemen? Behalve een algemene kennisronde verrassen we jullie met een interactieve spellenronde, waarin iedereen alle zeilen moet bijzetten om zoveel mogelijk punten te scoren. Welk team mag uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst nemen?

Onze dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ is een showquiz vol Hollandse entertainment gecombineerd met een driegangenmenu. Culinair genieten, plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Indien gewenst kunnen de (namen van) de teams vooraf worden doorgegeven.

Details

Prijs: € 39,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,50 p.p. (excl. btw) van 25 personen en meer.
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn, Medemblik, Alkmaar en elders in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, quizvragen en materialen, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Voor een drankarrangement rekenen wij € 6,50 p.p. per uur met onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee.

‘Ranking your team’

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed

Lees verder...

mogelijk in te schatten. En dat valt nog niet mee! ga af op je kennis en intuïtie en probeer het maar: ‘Ranking your team’!

Dit spel lijkt op het TV programma Ranking the stars, waarbij beroemdheden moeten laten zien hoe goed ze hun mede-BN’ers kennen. Ook onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende ‘rankvragen’, en speelt met jullie ‘het verboden woord’ of ‘gok de stelling’. Reken maar dat al jullie teams behoorlijk fanatiek voor de winst gaan! ‘Ranking your team’ is een uitdagend, afwisselend en vooral hilarisch spel, waarbij je door alle onthullingen meer van je collega’s te weten komt dan je ooit had gedacht!

Details

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: 2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.

'Escape room'

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet

Lees verder...

zomaar kan oplossen. De lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Daar zit je dan als goedwillende diender… In plaats van te praten heeft de getuige echter de naam van de dader opgeschreven, het briefje in een kluis gestopt en die vervolgens goed afgesloten. Jullie opdracht? De kluis kraken en de identiteit van de moordenaar achterhalen!

Zijn je collega’s en jij gemaakt van Hercule Poirot materiaal? Jullie teams moeten puzzels en uitdagende raadsels oplossen, codes achterhalen en uiteindelijk alle informatie op een rijtje zetten. Daarbij gaat het om de rode draad. Tussendoor wordt de spanning nog verder opgevoerd met geweldige spellen; onze quizmaster leidt jullie op weg naar de ‘uitgang’ langs diverse interactieve uitdagingen. Daarbij testen we de scherpte van jullie gehoor én jullie verstand. Net als in een echte escape room zullen alle teams hun hersenen flink moeten laten kraken om het einddoel te bereiken: het openen van de kluis.

Maar dat is nog niet alles. De ‘twist’ van dit spel zit ‘m in een dubbele escape ‘ontsnapping’: wie slaagt er tijdens het grote sleutelspel in het grote hangslot te openen? Eén sleutel past, maar er liggen er meer… De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt een poging te wagen. Geluk speelt hierbij een grote rol!

Het team dat uiteindelijk de kluis weet te kraken en de naam van de moordenaar onthult, is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor. ‘Escape room’ is een geweldig spel voor elk bedrijf!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid, in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

'Bingo met een Beat'

Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Lees verder...

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider tettert nu eens niet op overbekende wijze cijfers door zijn microfoon, maar trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… nee, niet ‘Bingo’. Wat wij willen horen is ‘Beat!’ We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaars van elke ronde.

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje. Westfriese Bedrijfsuitjes biedt Bingo met een Beat aan in verschillende muziekthema’s.

Indien gewenst kunnen we de bingo rondes afwisselen met interactieve (luister)spellen zoals 'raad de reclame tune', 'welk gezegde hoor jij' etc.

Details

Prijs eigen locatie: € 17,50 p.p. (excl. btw)
Prijs in horeca gelegenheid: € 21,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars.
De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.

Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.


'Escape diner' spel

escape-diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

Een dinerspel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt! Los met je team de uitdagende raadsels op en kraak de kluis.

Morse, Sherlock Holmes, Wallander, Miss Marple, Father Brown: stuk voor stuk beroemde detectives. Vanavond gaan we uitgebreid testen of je collega’s en jij dezelfde kwaliteiten

Lees verder...

bezitten. Jullie teams moeten namelijk flink aan de slag nadat er een moord is gepleegd. Lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister omdat een getuige geen woord wil zeggen; doodsbang voor represailles… Deze getuige heeft wel de naam van de dader opgeschreven en het documentje in een kluis opgeborgen. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Kraak die kluis!

Dat lukt natuurlijk niet zomaar, de teams zullen puzzels en uitdagende raadsels moeten oplossen en codes zien te vinden. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog eens extra op met interactieve luisterspellen. We testen niet alleen hoe scherp jullie hersens zijn, maar ook jullie gehoor. Dit alles onder het genot van een heerlijk driegangendiner.

Als klap op de vuurpijl serveren we een dubbele Escape ‘ontsnapping’: wie krijgt dat grote hangslot open, en welk team kraakt als eerste de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Het openen van het hangslot levert extra punten op, maar voordat jullie een sleutel mogen kiezen uit de selectie, moeten jullie wel eerst een raadsel goed oplossen! De spanning stijgt bij elk team dat de kans krijgt de juiste sleutel te kiezen en het slot te openen. Een beetje geluk helpt natuurlijk ook…
Verder kunnen jullie cijfers verdienen door de vraagtekens van aparte raadsels te beantwoorden. Deze cijfers leiden naar de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het ‘Escape diner’ spel de meeste cijfers heeft verzameld, mag als eerste de kluis openen. Maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Het zou zomaar kunnen dat niet alleen het voorgerecht maar ook het hoofdgerecht staat af te koelen en dat het toetje smelt, zo zinderend wordt de strijd!

Zoek je voor je bedrijf een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan het ‘Escape diner’ spel, verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Details

Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer.
Duur: 4 uur
Locatie: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, alle spelmaterialen, audio apparatuur, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee. 

'Pub games’

borrel-pub-games-quiz-tour-stad-uitje-Hoorn-gezelligheid

Een kroegentocht met je bedrijf? Jazeker: boek de hilarische ‘Pub games’!

De ‘Pub games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een kroegentocht met leuke gezelschapsspellen. Jullie bezoeken in totaal drie verschillende kroegen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Op iedere locatie strijd je gedurende ruim een

Lees verder...

 

half uur tegen je collega’s met Hollandse spellen. Bijvoorbeeld ‘Toren van Pisa’, ‘Spiraal’ (geduld vereist!), het ‘5 seconden spel’ of een kneuterig Oudhollands spel. Even die ‘serieusknop’ op ‘uit’ en gewoon genieten! Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende kroeg!

In de laatste kroeg roepen we de winnaars van deze spellen uit tot Pub Game winnaars van de dag. behalve de eeuwige roem ontvangen zij een leuke prijs. Dus doe de leukste kroegentocht van heel West-Friesland. Wie is de grootste kroegtijger?

Let op: de spellen die worden gespeeld zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten, maar kneuterige gezelschapsspellen!
De ‘Pub games’ zijn inclusief 3 consumpties p.p. van de Hollandse bar. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld.

 

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 23,= p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10.
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.

Deze activiteit is ook te reserveren inclusief een driegangendiner. Klik hier voor meer informatie.

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars.

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.