'Pub games’

barrel-borrel-pubquiz-tour-stad-uitje-Hoorn-gezelligheid

Een kroegentocht met je bedrijf? Jazeker: boek de hilarische ‘Pub games’!

De ‘Pub games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een kroegentocht met leuke gezelschapsspellen. Jullie bezoeken in totaal drie verschillende kroegen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Op iedere locatie strijd je gedurende ruim een half uur tegen je collega’s met Hollandse spellen.

Bijvoorbeeld ‘Toren van Pisa’, ‘Spiraal’ (geduld vereist!), het ‘5 seconden spel’ of een kneuterig Oudhollands spel. Even die ‘serieusknop’ op ‘uit’ en gewoon genieten! Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende kroeg!

In de laatste kroeg roepen we de winnaars van deze spellen uit tot Pub Game winnaars van de dag. behalve de eeuwige roem ontvangen zij een leuke prijs. Dus doe de leukste kroegentocht van heel West-Friesland. Wie is de grootste kroegtijger?

Let op: de spellen die worden gespeeld zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten, maar kneuterige gezelschapsspellen!
De ‘Pub games’ zijn inclusief 3 consumpties p.p. van de Hollandse bar. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld.

Deze activiteit is ook te reserveren inclusief een driegangendiner. Klik hier voor meer informatie.

Prijs: vanaf € 25,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars.
Optie: Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen Prijs: € 25,= p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen.
Verdere mogelijkheden : Deze activiteit is ook te reserveren inclusief een driegangendiner. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.