‘High Tea’ workshop

High-tea-workshop-lekkere hapjes-westfriese bedrijfsuitjes

Wil jij eens iets heel anders organiseren voor een bedrijfsuitje? Dan is de workshop ‘High Tea’ een smakelijke optie! ‘A bit of Britain in West-Friesland…’

De Britten kennen een lange traditie van theedrinken, die begon in de tweede helft van de zeventiende eeuw. Was thee toen nog alleen voorbehouden aan de ‘upper class’, tegenwoordig is thee zo’n beetje de nationale drank. 

De High Tea zoals die nu bekend is, ontstond in de negentiende eeuw. Hertogin Anna van Bedford had rond een uur of vier altijd zo’n razende trek dat ze een dienblad met thee, sandwiches en cakejes naar haar kamer liet brengen. Dat deed ze ook als er vriendinnen over de vloer kwamen. Goed voorbeeld deed goed volgen, en het gebruik werd al snel razend populair.

In groepjes van twee gaan jullie aan de slag met het vervaardigen van traditionele en minder traditionele hartige en zoete hapjes als sandwiches, scones, cakejes en koekjes. Bij een High Tea geldt de vuistregel dat elk hapje uit de hand gegeten moet kunnen worden. Wanneer alles klaar is, worden de hapjes opgediend op mooie schaaltjes en de traditionele etagères. Bij het nuttigen van al dit heerlijks kunnen jullie kiezen uit drie verschillende soorten thee, die wordt geschonken uit mooie theepotten en gedronken uit even fraaie theekopjes.

Prijs: vvanaf € 35,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 of 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie (keuken met oven). Indien gewenst kan Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een locatie voor u verzorgen.
Het uitje is inclusief: begeleiding docente/kok, materialen workshop, diverse heerlijke hapjes, drie verschillende soorten thee. Let op: op de eigen locatie dient een oven aanwezig te zijn!
Optie: Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw) High Tea 2 uur Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) High Tea 3 uur
Verdere mogelijkheden : 2 uur: de kok neemt zelf hapjes mee en een deel wordt door de groep gemaakt tijdens de workshop. 3 uur: alle hapjes worden door de groep gemaakt.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.