'Bingo met een Beat'

Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider tettert nu eens niet op overbekende wijze cijfers door zijn microfoon, maar trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… nee, niet ‘Bingo’. Wat wij willen horen is ‘Beat!’ We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaars van elke ronde.

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje. Westfriese Bedrijfsuitjes biedt Bingo met een Beat aan in verschillende muziekthema’s.

Indien gewenst kunnen we de bingo rondes afwisselen met interactieve (luister)spellen zoals 'raad de reclame tune', 'welk gezegde hoor jij' etc.

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars. De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.
Optie: Prijs eigen locatie: € 17,50 p.p. (excl. btw) Prijs in horeca gelegenheid: € 21,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.