GPS spel 'Dropping Hoorn'

GPS-dropping-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-van-der-valk-uitje-west-friesland-teambuilding

Een superspannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes: een GPS dropping in Hoorn. Kunnen jullie de weg terugvinden?

Een dropping is een uitdagend spel, waarbij de vindingrijkheid van de deelnemers behoorlijk op de proef wordt gesteld. Dat geldt ook voor onze GPS dropping.
Wat gaat er gebeuren?

Nadat je collega’s en jij teams hebben samengesteld brengt onze schipper jullie met zijn boot naar de startplek, waar hij jullie achterlaat en weg vaart. Ineens is het stil. En dan? Elk team zal zijn detectivekwaliteiten moeten aanspreken. Met de spelmaterialen en het GPS apparaat gaan jullie op pad. Op weg naar het eindpunt voeren de teams verschillende opdrachten uit. En dan zouden jullie in het park of in de stad zomaar tegen ongure types kunnen aanlopen… Hebben jullie ze door? Om het spel tot een goed einde te brengen zijn richtingsgevoel, intuïtie en verstand onmisbaar. De onbetwiste winnaar is het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten het best heeft uitgevoerd. De grootste prijs? Dat al je collega’s ook de eindstreep halen!

Deze uitdagende GPS dropping is overdag te spelen, maar ’s avonds is natuurlijk een stuk spannender. Vooral als het donker is. Het thema van deze GPS dropping Hoorn is de roemruchte VOC tijd, vol bandieten, dames van lichte zeden, piraten, onbetrouwbare kwasten en eigenaardige gewoonten.

GPS Dropping Hoorn is een avontuur op zich. Wil je nog iets extra’s? Dan breiden wij de ervaring uit met verklede acteurs die de teams op onverwachte momenten de stuipen op het lijf jagen. Ook is het mogelijk een heerlijk diner te boeken. Prijzen zijn op aanvraag. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op.

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, boottocht naar startlocatie.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes!

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.