‘Highland games West-Friesland’

Highland-games-hoorn-enkhuizen-spel-uitje-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland

Een stoer uitje voor dames en heren met grote en minder grote spierballen en actieve hersencellen! 
Zoek je een origineel en sportief dagje uit waarbij teambuilding een belangrijk ingrediënt is, dan zijn de ‘Highland games West-Friesland’ iets voor jouw bedrijf. Een echt ‘stroop je mouwen op en ga aan de slag uitje’. Of, zoals de Schotten het zo mooi zeggen: ‘Ai lassies and laddies, get to work!’

 Uit de naam valt het al af te leiden: de Highland games zijn ontstaan in de Schotse Hooglanden. Honderden jaren geleden werden deze wedstrijden georganiseerd om de Schotse clans de mogelijkheid te geven voor het oog van hun koning te laten zien wie het meest waard was. Pluspunt voor de Schotse koning: hij kon meteen zien welke mannen sterk genoeg waren waren voor rekrutering in het leger! Zulke spelen scheiden immers de knapen van de mannen! (En anno nu de meiskes van de vrouwen.)

Wat is de bedoeling van dit stoere uitje? Je collega’s en jij vormen teams, en na een duidelijke uitleg worden jullie getest op diverse disciplines: kracht, communicatie, samenwerking, teamspirit maar vooral ook veel lol. De teams nemen het in verschillende krachtmetingen tegen elkaar op: bijvoorbeeld touwtrekken, de bielzenrace, de reuzenslalom, jutezakwerpen en kogelslingeren. Onder luid gejuich (en natuurlijk algemene hilariteit!) gaan jullie met elkaar de strijd aan.

Maar het is niet uitsluitend krachtmeting wat de klok slaat. We hebben met algemene kennis spellen als het kopspijkerspel ook gedacht aan de minder sterke mens, die wel over ‘brain power’ beschikt. Aan het einde van een enerverende maar gezellige middag ‘moven’ jullie teams naar een gezellige brasserie, waar onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaatsvindt.

Uiteraard hebben wij gekozen voor ongevaarlijke spellen die ook door minder sterke dames en heren zijn uit te voeren. Deze ‘Highland games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes bieden voor elk wat wils, en zijn daarom uitstekend geschikt als bedrijfsuitje en teambuilding uitje.

Prijs: € 26,00 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: Julianapark Hoorn of elders in West-Friesland in een groene omgeving. Indien gewenst kan het spel op locatie worden gespeeld.
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelmaterialen Highland games, 1 drankje p.p. (Hollandse bar) bij prijsuitreiking, vervoer heen/retour van alle spelmaterialen naar locatie uitje, prijzen voor de winnaars.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.