‘Polaroid Party’

Polaroid-party-westfriese-bedrijfsuitjes-groepsuitje-personeelsuitje-team-west-friesland

De leukste manier om de highlights in jouw favoriete stad in West-Friesland te ontdekken!

Als je een originele manier zoekt om een fotogenieke stad als Hoorn of Alkmaar beter te leren kennen, dan heb je die nu gevonden!

 

Hoe werkt dit spel? Als jullie op de startlocatie zijn aangekomen geeft onze spelbegeleider eerst uitleg over het spel. Een belangrijk onderdeel daarvan is de ‘good old’ polaroidcamera, die nog steeds heel populair is. Elk team krijgt een camera en een spelformulier met nogal cryptische vragen mee. En dan gaan jullie op pad. Tijd voor ‘Polaroid party’!

Elke Westfriese stad staat bekend om zijn bijzondere en mooie plekjes. Denk maar aan de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn, de Drommedaris in Enkhuizen of de Waag in Alkmaar. Aan jullie teams de taak om deze locaties te vinden en ter plekke de polaroidopdracht uit te voeren. Daarbij gaat het om het maken van originele ‘snap shots’. Natuurlijk komen de teamgenoten ook op de foto’s te staan, zodat jullie na afloop geweldige herinneringen hebben.

Op de eindlocatie wacht jullie een heerlijk drankje. Daar maken we ook bekend welk team alle locaties heeft gevonden, de meeste vragen goed heeft beantwoord en de origineelste polaroids heeft gemaakt. Dat team is de ‘polaroid master’ en gaat naar huis met leuke prijzen en de eeuwige roem.

Prijs: € 28,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik polaroidcamera + fotomateriaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor het meenemen van de polaroidfoto's.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.