‘Ik hou van Holland’ quiz

ik-hou-van-holland-quiz-gezelligheid-quizmaster-bedrijfsuitje

Boek voor je bedrijf een hilarische en oergezellige middag of avond met de ‘Ik hou van Holland’ quiz van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Een quiz is gegarandeerd een leuk en vrolijk uitje voor elk bedrijf of team. Onder leiding van onze opgewekte quizmaster spelen jullie in teams verschillende ronden.

Zoals ‘Geen ja, geen nee’, algemene quizvragen, ‘Raad jij de bekende gezegden?’, en een ronde met muziekfragmenten. Daarbij testen we hoe goed jullie kennis van ons koude en natte, maar opmerkelijke Nederland is! Het winnende team krijgt een mooie prijs en mag bogen op eeuwige roem binnen je bedrijf. “Gezelligheid kent geen tijd” is op dit humoristische uitje absoluut van toepassing!

Prijs: vanaf € 14,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 15 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje per persoon (Hollandse bar) tijdens de quiz, gebruik van alle spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, zaalhuur.
Optie: Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen. Prijs: € 15,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-35 personen. Prijs: € 14,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 35 personen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.