GPS spel ‘Culinair & Co’

GPS-culinair-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Hebben je collega’s een Bourgondische inslag? Dan is dit spel uitermate geschikt voor jouw bedrijf!

‘Culinair & Co’ is een gezellig, interactief GPS spel voor Bourgondiërs, dat kan worden gespeeld in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Neem je collega’s mee en test je culinaire kennis.

Hoe gaat ‘Culinair & Co’ in z’n werk? Met een GPS apparaat speuren de teams naar de GPS way points die in het spel voorkomen. Jullie moeten proberen zoveel mogelijk punten te verdienen door foto’s bij de juiste GPS locaties te ‘spotten’ en vragen te beantwoorden over alles wat met culinaire zaken heeft te maken. De uitdagende vragen testen jullie kennis over ‘kanen’ en drinken, koks en koken, kruiden en specerijen, kazen en wijnen, en curieuze eetgewoonten in andere landen. Weet je bijvoorbeeld wat je geserveerd krijgt als je ‘Waterzooi’ bestelt? Enig idee wat ‘chambreren’ is?

Het einddoel is de juiste eindlocatie, maar voor die is bereikt kunnen de teams extra punten verdienen met leuke en vooral smakelijke opdrachten tussendoor. Wat dacht je van een likeurproeverij? Herkennen jullie de specerijen die erin zijn verwerkt? Het team met de meeste culinaire kennis en bijbehorende punten gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor.

Staat genieten hoog in het vaandel van je bedrijf en hebben je collega’s geen ruzie met de weegschaal, dan is GPS spel ‘Culinair & Co’ echt iets voor jullie!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, likeurproeverij.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.