GPS spel ‘Jongens & de meiden’

GPS-de-jongens-tegen-de-meiden-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

De jongens versus de meiden, het is een eeuwenoude strijd. Maar wie weet écht het meest over de andere sekse?
In dit interactieve GPS spel nemen de heren en de dames het tegen elkaar op om de eeuwige roem. Het strijdtoneel is Hoorn, Alkmaar, Enkhuizen of een andere stad in West-Friesland, het wapen een GPS apparaat, een reeks opdrachten en op de strijd toegespitste vragen.

 Onze spelleider ontvangt je collega’s en jou in de Westfriese stad van je keuze. Na een korte uitleg worden de aanwezigen opgedeeld in teams. Bij gelijke aantallen kunnen dat mannen- en vrouwenteams zijn, maar gemixt mag ook. En dan begint de uitdaging: het vinden van de way points en de juiste oplossingen en antwoorden. Tijdens het spel komt werkelijk van alles aan bod, van stilettohakken tot voetbalkicks en van BN’ers tot ‘typische’ mannen- en vrouwengewoonten. Mannen komen toch van Mars, en vrouwen van Venus? De heren kunnen zich onderscheiden met kennis van ‘Venuszaken’, de dames het verschil maken met weetjes over het ‘Marsuniversum’. Enthousiasme en competitiedrang stijgen gegarandeerd tot grote hoogte!

Om te kunnen winnen moeten de teams zich goed kunnen inleven in hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en handelt. Leuk én leerzaam! Bijkomend pluspunt? Je zult na afloop veel meer van je partner begrijpen.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars, nieuwe kennis over de andere sekse! Let op! Dit spel is geen kopie van het tv-programma, maar een origineel spel uit de koker van Westfriese Uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.