GPS spel ‘Music City Game’

Muziek-spel-gps-hoorn-uitje-teambuilding-bedrijfsuitje-kerst-workshop-westfriesland

Dit is een uniek en uitdagend GPS spel waar letterlijk muziek in zit. Music maestro!

Wie houdt er niet van muziek? Iedereen toch? Maar de muzieksmaken lopen wel flink uiteen. De één brult luidkeels mee met een Hollandse volkszanger, de ander houdt het liever bij 

een nocturne van Chopin. Van Ierse folkmuziek tot acid house, ieder heeft zo z’n voorkeuren. De swingende soul uit de jaren 70 mag zich verheugen in een grote schare fans, en wie weet nou niet dat Madonna, Michael Jackson en Prince popiconen uit de jaren 80 en 90 zijn?

Al deze genres en nog veel meer heeft Westfriese Bedrijfsuitjes bijeengevoegd in een heuse muzikale potpourri: het GPS spel ‘Music city game’. Te boeken in Alkmaar, Medemblik, Hoorn en andere Westfriese steden. Een uitje vol vragen, muziekfragmenten en uitdagende opdrachten, met als thema ‘Music maestro!’

Hoe gaat dit spel in z’n werk? Elk team van collega’s trekt met een GPS apparaat, een MP3 speler en de spelformulieren de stad naar keuze in. Op het GPS apparaat staan way points (GPS punten) met de naam van een zanger of zangeres, een muzikant of een band. Deze way points linken jullie aan een foto van deze artiest of band, die ergens in de stad is genomen. Heeft het team de juiste locatie gevonden? Neem met een telefoon een foto van de plek en app deze naar de activiteitenbegeleider.

Dat was stap 1. Stap 2: via WhatsApp krijgen jullie muziekvragen en uitdagende opdrachten, die met behulp van de MP3 speler moeten worden beantwoord of uitgevoerd. De antwoorden schrijven jullie op het spelformulier. Welk team weet binnen de tijd alle locaties te spotten, de vragen juist te beantwoorden en de opdrachten goed uit te voeren?

Tijdens GPS spel ‘Music City Game’ worden creativiteit, muziekkennis en misschien ook wel de stembanden behoorlijk op de proef gesteld. Ongeacht het ‘bouwjaar’ is dit spel voor alle deelnemers een feest van herkenning! Uitgebreide muziekkennis is niet nodig: er is altijd wel een collega die het antwoord weet.

Vanwege de noodzakelijke samenwerking is dit leuke stadsspel ook zeer geschikt voor een teambuildingsuitje.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik GPS apparaten, gebruik MP3 speler, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.