GPS spel ‘Fotorally’

GPS-foto-rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje

Een heel bijzonder bedrijfsuitje! Start de motor, spot de punten en speel de vragen. Toer met de GPS ‘Fotorally’ door West-Friesland!

Dit GPS spel is een leuke, originele maar vooral gezellige manier om West-Friesland te leren kennen. Je collega’s en jij worden verdeeld in teams van 3 à 4 personen per auto (let op: eigen vervoer).

Elk team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat, de kilometerstand gaat op nul, en vertrekken maar!

Hebben jullie de taken goed verdeeld? Eén deelnemer houdt de rallyaanwijzingen bij. De chauffeur moet deze opvolgen en de juiste route vinden. En natuurlijk de snelheidslimiet niet overtreden. De collega belast met het ‘spotten’ van de locaties bij de GPS way points, moet de ogen in ‘haviksmodus’ hebben en focussen op de mooie plekjes van West-Friesland. Kortom: samenwerken is belangrijk!

De activiteitenbegeleider van Westfriese Bedrijfsuitjes wacht jullie onderweg op met rallyvragen, het linken van foto’s aan de juiste way points en andere opdrachten. Weten jullie deze uitdagingen goed uit te voeren, dan levert dat extra punten op. En dat maakt fanatiek, want het team dat de meeste punten heeft, wint! Op de eindlocatie wacht jullie een welverdiend drankje en de prijsuitreiking.

Dus ga op pad en ‘race your rally’!

Prijs: € 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: rijden door West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij 8 deelnemers wordt de prijs € 26,- p.p. (excl. btw)
Het uitje is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. + bittergarnituur op eindlocatie, prijzen voor de winnaars, gebruik spellen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.