Indoor uitjes

De leukste uitjes die binnenshuis plaatsvinden, ideaal met het Nederlandse onvoorspelbare weer

Workshop tuinwijzer maken

tuinwijzer-maken-leuke-dingen-team-bedrijfsfeest-creatief 

Een originele workshop, waarbij je je creativiteit helemaal kan loslaten op dit houten 'kunstwerk'! Wat is de bedoeling van deze workshop? Timmer een aantal 'wijzers' op de basis. Daarna is het tijd voor het 'echte' werk!

Lees verder...

Indien gewenst werk je met sjablonen, hoewel een vaste hand met schilderen ook heel handig is. Schilder een plaatsnaam, een gekke tekst, een mooie uitdrukking, een voor jou bijzondere locatie of iets anders grappigs op de borden. Welke kant moeten we op om het zwembad, Amsterdam, je favo vakantiebestemming, jouw lievelingsdrankje of een andere leuke locatie te vinden? De finishing touch is een laagje over het geheel dat de tuinwijzer waterdicht maakt.

En voilà: jouw kunstwerk is klaar om jouw tuin extra op te vrolijken!

Details

Prijs: € 30,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm.2 uur
Locatie: Hoorn of op uw eigen locatie
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docent, gebruik van alle materialen (o.a. hout, verf, lak) drankje en een hapje, zaalhuur en een schort.
Andere mensen bekeken ook Dikke dames schilderen

 

Bingo met een Beat

Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest 

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Lees verder...

Hoe werkt dit spel? Op de Bingo met een Beat-kaarten staan titels van liedjes. Onze altijd enthousiaste spelleider tettert nu eens niet op overbekende wijze cijfers door zijn microfoon, maar trakteert de aanwezigen op muziekfragmenten. Deze duren lang genoeg om ze te herkennen, maar kort genoeg om je toch even flink aan het denken te zetten. En dat maakt deze bingo een ware uitdaging!

Heb je het liedje herkend en staat het op je kaart, dan kruis je het aan. Meezingen mag! Wie zijn of haar kaart het eerste vol heeft, roept… nee, niet ‘Bingo’. Wat wij willen horen is ‘Beat!’ We zeiden het al: een heel anders dan anders bingo. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaars van elke ronde.

Bingo met een Beat staat garant voor een middag of avond ontzettend veel lol, en is uitermate geschikt voor een familie- of vriendendag of een personeelsuitje. Westfriese Bedrijfsuitjes biedt Bingo met een Beat aan in verschillende muziekthema’s.

Indien gewenst kunnen we de bingo rondes afwisselen met interactieve (luister)spellen zoals 'raad de reclame tune', 'welk gezegde hoor jij' etc.

Details

Prijs eigen locatie: € 17,50 p.p. (excl. btw)
Prijs in horeca gelegenheid: € 21,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 tot 2 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit op eigen locatie is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, reiskosten quizmaster, prijzen voor de winnaars.
De activiteit in een horeca gelegenheid is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik van alle bingo en spelmaterialen, zaalhuur, prijzen voor de winnaars, 1x drankje per persoon Hollandse bar.

Indien gewenst kunnen er tijdens het spel extra drankjes en hapjes (o.a. bittergarnituur / koude hapjes) geserveerd worden tegen meerprijs.


Workshop ‘Smartlappen zingen’

Smartlappen-zingen-zeedijk-uitje-vrijgezellenfeest-feest

De Jordaan in West-Friesland: ga met je bedrijf smartlappen zingen!

Heb jij collega’s met de stembanden van een echte volkszanger? Tijdens deze workshop kun je het ontdekken. Van onze ras-Amsterdamse accordeonist krijgen jullie een zangboekje, zodat jullie heerlijk kunnen meezingen. 

Lees verder...

Even de keel schrapen, en daar gaan we! Van de ‘Hazes Medley’ tot bekende nummers van Johnny Jordaan en tante Leen, alle ‘gouwe ouwe’ nummers komen voorbij in dit 1,5 uur durende feestje.
In het eerste uur warmen we met lekker zingen de stembanden op en kunnen jullie je zangtalent ontdekken. Het laatste half uur gaan we jullie kunsten vastleggen op cd. Die kunnen je collega’s en jij na de workshop meenemen als een leuke herinnering aan een oergezellige middag of avond!

Zing je vals, of haal je net die ene noot niet, het maakt helemaal niets uit. ‘Gewoon lekker lallen’ is het devies. De belangrijkste uitgangspunten voor deze Mokumse workshop van West-Friese Bedrijfsuitjes zijn humor en gezelligheid!

Details

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: een gezellige horeca locatie in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en elders in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 12

De activiteit is inclusief: begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, cd met opname van jullie zangkunsten.

Workshop ‘Djembé spelen’

djembe-afrikaanse-percussionist-opzwepende-workshop-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest 

Afrikaanse sferen in West-Friesland? Jazeker, met de opzwepende workshop ‘Djembé spelen’!

Onze Afrikaanse percussionist leert jullie hoe je de mooiste klanken uit een djembé kan halen. Jullie beginnen met het onder de knie krijgen van verschillende ritmes. Daarbij legt de docent precies uit hoe je

Lees verder...

de djembé moet hanteren, en hoe je diverse klanken uit de trommel krijgt. Aan het einde van de workshop kunnen je collega’s en jij een compleet Afrikaans djembé ‘lied’ spelen. Dit is een heerlijke workshop waar iedereen vrolijk van wordt, en waar het bedrijf veel plezier aan zal beleven.

Dus stroop de mouwen op en kom in de ‘afro ritme flow’!

Details

Prijs: € 24,50 (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende locatie voor u.
Minimum deelnemers: 8
Bij groepen vanaf 20 personen, hanteren we een speciale groepsprijs. Prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: reiskosten docent, begeleiding docent, gebruik djembé.

Workshop 'Bliss balls'

bliss-balls-gezond-en-lekker-zonder-schuldgevoel-workshop-westfriese bedrijfsuitjes 

Zit jouw bedrijf vol zoetekauwen? Dan is deze workshop uitermate geschikt! Te boeken in heel West-Friesland.

Bliss balls zijn een soort bonbons, maar dan gezond. De basis bestaat uit dadels, havermout en/of chocolade. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn gemaakt van pure

Lees verder...

ingrediënten. Comfort candy voor de levensgenieters, smullen zonder schuldgevoel!

Afhankelijk van de grootte van de groep maken jullie tijdens de workshop 4 of 5 verschillende bliss balls. Deze hebben verrukkelijke namen als Choco Coco, Coco Biet, Cashew Candy en Sweet Lime. Alle deelnemers maken in ieder geval 2 verschillende soorten bliss balls naar keuze, verdeeld over 2 rondes. Natuurlijk gaan de eindproducten na afloop mee naar huis – als ze onderweg tenminste niet al worden opgepeuzeld! Indien de groep dit op prijs stelt, stuurt Westfriese Bedrijfsuitjes jullie de recepten na de workshop per e-mail toe.

Details

Prijs: € 24,= (excl. btw) op eigen locatie.

Duur: 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij voor € 6,50 p.p. een locatie voor u. Bij dat arrangement zijn tevens 2 drankjes p.p. inbegrepen. De prijs wordt dan € 36,= p.p. incl. btw.
Minimum aantal deelnemers: 8

De workshop is inclusief (bij de prijs van € 36,= p.p. incl. btw!) : begeleiding docente, alle materialen voor maken bliss balls, 2 drankjes per persoon, huur locatie, ingrediënten bliss ball bonbons.

Workshop ‘Haka’

haka-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding 

Een workshop voor de heren. Gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaa!

Oké heren, hebben jullie het gehad met al die geëmancipeerde vrouwen? Voelen jullie je watjes naast die grrrrrl-power in jullie bedrijf? Ervaren jullie het diepe verlangen om helemaal in je mannelijke oerkracht te komen

Lees verder...

en eens even de onweerstaanbare Tarzan uit te hangen? Of hebben jullie gewoon zin om een uurtje te lachen, te gieren en te brullen? Dan is deze workshop iets voor jullie!

Bij deze workshop doen we niet aan diepzinnige processen, transformatiebezigheden of loslaatsessies. Daar is dit uurtje vermaak veel te grappig voor. Wat we dan wel doen? Jullie de basis leren van de ceremoniële dansen van de Nieuw-Zeelandse Maori’s: de haka. Eén van de bekendste haka’s is de Ka Mate. Iedereen kent hem, want hij wordt al jaren door de All Blacks (het Nieuw-Zeelandse rugbyteam) vóór het begin van elke wedstrijd uitgevoerd. Jullie zullen fysiek flink in actie komen: brullen, stampen en bekken trekken. Wedden dat je collega’s en jij ineens heel anders naar ‘de echte man’ gaan kijken? Dus kom van achter je bureau vandaan en doe mee met deze workshop voor powermannen!

De workshop ‘Capoeira’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een unieke workshop die je collega’s en jou op een totaal andere manier in beweging krijgt. Capoeira biedt de deelnemers de kans elkaar te leren kennen, samen te werken, uit te dagen en vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Ervaring met sport en lenigheid zijn niet vereist!

In de zomermaanden kan de workshop buiten worden gegeven.

Details

Prijs: € 25,= p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: op uw eigen locatie of buiten in het park. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende binnen locatie.
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding Haka-docent, reiskosten Haka-docent

Workshop 'Wijnproeverij'

wijnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland 

Schuilt er in jou en je collega’s een potentiële Hubrecht Duiker of een sluimerende Ilja Gort? Ontdek het met de workshop ‘Wijnproeverij’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Tijdens deze proeverij presenteren wij verschillende heerlijke wijnen, die jullie uitgebreid zullen gaan testen. Onze vinoloog kent talloze boeiende verhalen

Lees verder...

en feiten over de achtergrond en herkomst van deze wijnen. Om de middag of avond extra smakelijk te laten verlopen serveren we ook een aantal heerlijke hapjes. Bij deze workshop komt de echte Bourgondiër helemaal tot zijn of haar recht!

Jullie krijgen alles te horen over het proces van wijn maken, en leren uiteindelijk de speciale ‘tonen’ in de wijnen te herkennen. Na afloop gaan je collega’s en jij gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. Dit is een unieke manier om tijd door te brengen met je bedrijf: decanteren, ruiken, proeven en genieten. Proost!

Details

Prijzen
* Basic proeverij: € 22,50 p.p. (excl. btw), 5 heerlijke wijnen proeven, hapjes.
* Luxe proeverij: € 27,50 p.p. (excl. btw), 7 heerlijke wijnen proeven, hapjes.

Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen een kleine meerprijs een passende locatie voor u in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 10
Grote groepen: aangepaste prijs. Deze is op aanvraag.

 

Workshop ‘Dikke-dames-schilderen'

Dikke-dames-schilderen-uitje-gezellig-vrijgezellenfeest-hoorn  

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling;

Lees verder...

 

ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. Onze docente leert jullie hoe je een opzet maakt om jouw ‘dikke dame’ op het doek te krijgen. Kleurgebruik, kleding, hoedje of misschien een bril: je collega’s en jij geven letterlijk vorm aan deze dames!

Ook als je niet zo creatief bent, kun je deze workshop goed doen. De docente geeft je namelijk voldoende aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. Dus pak een schilderdoek en een paar penselen, schenk jezelf een drankje in en leef je uit in de wondere wereld van de workshop ‘Dikke dames’!

Jullie kunnen jezelf of je collega’s uitbeelden. Zijn er collega’s die toch meer hebben met dieren? Het is ook mogelijk om een koe te schilderen.

De afmeting van de doeken is 60 x 60 cm.

Details

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook op uw eigen locatie worden verzorgd.
Minimum aantal deelnemers: 8
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schilderdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat na de workshop mee naar huis gaat.

Workshop ‘Pokeren’

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje 

Test jouw pokerface en overbluf je collega’s bij deze spannende workshop!

Deze workshop beginnen we met een duidelijke speluitleg, zodat alle deelnemers de kans krijgen dit spel te leren kennen. Daarna krijgen jullie de kans om wat jullie hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens

Lees verder...

een echt pokertoernooi. We hebben een pokertafel met een croupier, en professionele fiches en kaarten geregeld om het allemaal zo realistisch mogelijk te maken. Na afloop van deze workshop zijn je collega’s en jij niet alleen bekend met pokeren, jullie kunnen ook terugkijken op een gezellige en spannende ervaring.

Pokeren is door iedereen te leren! Beschik jij over stalen zenuwen en een uitgestreken snuit? Dan ga jij misschien wel naar huis met een mooie pokerprijs.

Details

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw)
Duur: 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een geschikte locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10

De pokerworkshop is inclusief: begeleiding door de croupier, gebruik van professionele pokertafel, fiches en kaarten, prijs voor de winnaar.

Workshop ‘Lachen’

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje 

Lachen als een boer met kiespijn? Niet bij de vrolijkste workshop van heel West-Friesland!

Lachen is gezond, dat gaan je collega’s en jij tijdens deze workshop ervaren. Lachen heeft een positief effect op je lichaam; zelfs als je glimlacht maak je al prettige stofjes aan.

Lees verder...

Het leukste is: op bevel lachen ‘fopt’ je lichaam door het te verleiden prettige hormonen als endorfine en serotonine aan te maken. ‘Onecht’ lachen bestaat dus eigenlijk niet.

Westfriese Bedrijfsuitjes biedt jullie met de workshop ‘Lachen’ een opmerkelijke manier van ontspannen, met leuke en gevarieerde oefeningen die je lachspieren heerlijk ‘triggeren’. Als je in een groep op commando lacht, ontstaat vanzelf een echte lach. Zien lachen doet namelijk lachen, soms tot de slappe lach erop volgt. Een vrolijke en relaxte workshop!

Indien gewenst kan er aan deze workshop een thema worden gegeven dat past bij jullie bedrijf of team.

Details

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 uur
Locatie: West-Friesland, bij u op locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding docente.

Workshop ‘Improvisatietheater'

improviseren-workshop-luisteren-samenwerken-bedrijfsuitje 

Ben jij ad rem? Zijn je collega’s en jij goed op elkaar ingespeeld? Ontdek het tijdens de workshop ‘Improvisatietheater’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Bij Improvisatietheater dragen de toeschouwers onderwerpen aan die de deelnemers moeten vormgeven. Improvisatietheater is in Nederland bekend geworden door o.a. De Lama’s, De

Lees verder...

Vloer Op en Rauw.

Deze workshop start met een eenvoudige warming-up om jullie theatrale creativiteit wakker te schudden. Dan mogen jullie helemaal los gaan. Dit is een uitdagende workshop waarbij verrassende en vaak grappige momenten de boventoon voeren. Plezier, creativiteit, vrijheid, en goed kunnen luisteren en samenwerken zijn daarbij belangrijk. Indien nodig worden de oefeningen ter plekke aangepast aan jullie creativiteit, wensen en mogelijkheden. Een leuk en ‘outside the box’ uitje voor elk bedrijf!

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: steden in heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: begeleiding docent, huur locatie, gebruik materialen.

Workshop ‘Buikdansen’

workshop-buikdansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor 

Een unieke workshop waarin de spetterende vrouwelijkheid van jou en je collega’s er helemaal mag zijn. ‘Shake it like Shakira’!

De workshop begint met een optreden van onze professionele buikdanseres, die laat zien wat er binnen deze dansvorm zoal mogelijk is. Daarna vertelt ze van

Lees verder...

alles over de boeiende oriëntaalse dans. Raak niet ontmoedigd, iedereen kan dit leren! Jullie mogen een kleurige sjaal met muntjes omknopen, en daar gaan jullie. Onze lerares leert eerst een aantal basisbewegingen, waarbij ze alles op enthousiaste, duidelijke en humoristische wijze uitlegt. Dansen is fijn! Als de oefeningen tenslotte aan elkaar worden geplakt, heb je zomaar ineens een heuse buikdanschoreografie.

We onderbreken deze workshop met een pauze waarin jullie kunnen relaxen en genieten van een Turkse theetafel met verrukkelijke zoetigheden en verschillende soorten verse thee van Simon Lévelt. Na de pauze leren jullie dansen met een sluier. Hoe Duizend-en-één-nacht wil je het hebben? We sluiten deze heerlijke workshop af met een leuke choreografie op een nummer van Shakira. Als aandenken ontvangen alle deelnemers na afloop een buikdansoorkonde.

Buikdansen is een eeuwenoude dans waarbij gratie en vrouwelijkheid centraal staan, niet de erotiek, zoals zo vaak wordt gedacht. Omdat alle bewegingen op een gecontroleerde manier worden uitgevoerd, is deze workshop voor iedereen geschikt. Ook als je niet zo los in de heupen bent!

Details

Prijs: € 16,50 (excl. btw) voor 1 uur
Prijs: € 27,50 (excl. btw) voor 2 uur inclusief pauze met hapjes en drankjes in Duizend-en-één-nacht sfeer
Duur: 1 of 2 uur
Locatie: Hoorn, de Blauwe Schuit in een mooie danszaal
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: zaalhuur, begeleiding docente, oorkonde voor alle deelnemers, gebruik sjaals met muntjes, gebruik sluier. Bij de workshop van 2 uur is ook een pauze inbegrepen met verse Turkse hapjes, thee en andere drankjes.

Workshop ‘Salsa dansen’

workshop-salsa-dansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor 

Dit is een heerlijke workshop als je met je bedrijf eens helemaal uit de sleur wilt breken. Haren en heupen los met onze workshop ‘Salsa dansen’!

Salsa is een dansvorm op verschillende ritmen en invloeden uit Afrika, Zuid Amerika, maar vooral Cuba.

Lees verder...

Probeer maar eens stil te blijven staan op deze exotische, ritmische en vrolijke muziek! Salsa dansen is een explosie van energie en beweging, waar heel veel nuchtere Nederlanders zich al jaren aan wagen. Het leukste is: de dans is voor iedereen geschikt. Wedden dat de wat verlegen junior secretaresse ineens een heel andere kant laat zien? Ooit geweten dat die stijve ICT-er zo kan swingen? Of je nou kiest voor een workshop salsa solo of salsa voor paren, jullie hele bedrijf gaat gegarandeerd los op de opzwepende klanken van de salsa muziek!

Details

Prijs: € 19,99 (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: gebruik dansruimte/huur locatie, begeleiding docent, 1 drankje p.p. tijdens workshop.

Indien gewenst kun je starten met koffie, thee en gebak voor aanvang van de workshop: € 4,50 extra p.p. Wil je liever beginnen met een drankje en bittergarnituur, dan kan dit ook. De extra kosten zijn dan € 5,50 p.p.

Workshop ‘Tapas’

Proosten-eten-groepsuitje-tapas-workshop-westfriese bedrijfsuitjes 

Een origineel bedrijfsuitje van Westfriese Bedrijfsuitjes: waan je in Spaanse sferen met de heerlijkste mediterrane hapjes!

Onze ervaren kok begint deze workshop met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over tapas en hun recepten. Daarna zijn je collega’s en jij aan de beurt.

Lees verder...

In kleine groepjes werken jullie aan het gezamenlijke einddoel: een complete en uitgebreide tapasmaaltijd. Er zijn recepten voor tapas met vlees en vis, maar ook voor 100% vegetarische tapas. Onze kok leert jullie maar al te graag de fijne kneepjes van het vak. Hij beantwoordt al jullie vragen, en spieken bij de buren mag.

Als aan het einde van de workshop alle tapas klaar zijn, is het tijd om jullie verrichtingen uitgebreid te proeven. Dat doen jullie onder het genot van een welverdiend drankje: een lekker biertje, een heerlijk wijntje of een glaasje fris. ¡Qué aproveche! (‘Eet smakelijk!’)

Zijn er dieetwensen, dan is het voor ons mogelijk om daar rekening mee te houden.

Details

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) 10-29 personen
Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen
Duur: 2,5 tot 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.

De workshop is inclusief: begeleiding kok, gebruik materialen, ingrediënten alle tapas, 4 consumpties p.p. (wijn, bier, fris).

Workshop ‘High Tea’

High-tea-workshop-lekkere hapjes-westfriese bedrijfsuitjes 

Wil jij eens iets heel anders organiseren voor een bedrijfsuitje? Dan is de workshop ‘High Tea’ een smakelijke optie! ‘A bit of Britain in West-Friesland…’

De Britten kennen een lange traditie van theedrinken, die begon in de tweede helft van de zeventiende eeuw.

Lees verder...

Was thee toen nog alleen voorbehouden aan de ‘upper class’, tegenwoordig is thee zo’n beetje de nationale drank.
De High Tea zoals die nu bekend is, ontstond in de negentiende eeuw. Hertogin Anna van Bedford had rond een uur of vier altijd zo’n razende trek dat ze een dienblad met thee, sandwiches en cakejes naar haar kamer liet brengen. Dat deed ze ook als er vriendinnen over de vloer kwamen. Goed voorbeeld deed goed volgen, en het gebruik werd al snel razend populair.

In groepjes van twee gaan jullie aan de slag met het vervaardigen van traditionele en minder traditionele hartige en zoete hapjes als sandwiches, scones, cakejes en koekjes. Bij een High Tea geldt de vuistregel dat elk hapje uit de hand gegeten moet kunnen worden. Wanneer alles klaar is, worden de hapjes opgediend op mooie schaaltjes en de traditionele etagères. Bij het nuttigen van al dit heerlijks kunnen jullie kiezen uit drie verschillende soorten thee, die wordt geschonken uit mooie theepotten en gedronken uit even fraaie theekopjes.

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw) High Tea 2 uur
Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) High Tea 3 uur
Duur: 2 of 3 uur.
2 uur: de kok neemt zelf hapjes mee en een deel wordt door de groep gemaakt tijdens de workshop.
3 uur: alle hapjes worden door de groep gemaakt.
Locatie: op uw eigen locatie (keuken met oven). Indien gewenst kan Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een locatie voor u verzorgen.
Minimum aantal deelnemers: 8

De activiteit is inclusief: begeleiding docente/kok, materialen workshop, diverse heerlijke hapjes, drie verschillende soorten thee. Let op: op de eigen locatie dient een oven aanwezig te zijn!

‘Ranking your team’ dinerspel

ranking-your-friends-diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn  

Ken jij je collega’s een beetje? Speel dit grappige spel en ontdek het!

Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een driegangendiner in combinatie met een spel waarbij je jouw collega’s mag ‘ranken’: inschatten hoe ze in elkaar zitten. Onze opgewekte quizmaster helpt daarbij met leuke, bijzondere en soms

Lees verder...

ook ondeugende vragen. Bijvoorbeeld wie er in de ‘dikste’ auto rijdt. Of wie het minste geduld heeft. Of wie de grootste blunder heeft begaan. Je schat je vrienden in en ‘rankt’ ze van positie 10 tot positie 1.

Heb je een leuke anekdote omdat een collega wel eens iets over zijn of haar verleden heeft verteld? Dan kun je dat nu delen! Of is je via-via iets ter ore gekomen waardoor je de ander goed kunt inschatten? Gebruik die kennis! Je zult deze avond niet alleen een goed beeld van je collega’s krijgen, maar ook ontdekken wie van jullie over de beste mensenkennis beschikt. Die gaat er vandoor met de hoofdprijs! Kortom: een avond met veel lol en gezelligheid.

Details

Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,95 (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: 3,5 tot 4 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of elders in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

Dit spel is inclusief: quizmaster, een heerlijk driegangen diner in een gezellig restaurant, prijzen voor de winnaars en alle spelmaterialen.

Let op: drankjes zijn niet inbegrepen en worden op basis van nacalculatie of een drankarrangement berekend.

'Escape diner' spel

diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn 

Een dinerspel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt! Los met je team de uitdagende raadsels op en kraak de kluis.

Morse, Sherlock Holmes, Wallander, Miss Marple, Father Brown: stuk voor stuk beroemde detectives. Vanavond gaan we uitgebreid testen of je collega’s en jij dezelfde kwaliteiten

Lees verder...

bezitten. Jullie teams moeten namelijk flink aan de slag nadat er een moord is gepleegd. Lokale crimineel Harry H. is vermoord aangetroffen voor het huis van zijn minnares. Wie heeft hem omgebracht? De politie tast in het duister omdat een getuige geen woord wil zeggen; doodsbang voor represailles… Deze getuige heeft wel de naam van de dader opgeschreven en het documentje in een kluis opgeborgen. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Kraak die kluis!

Dat lukt natuurlijk niet zomaar, de teams zullen puzzels en uitdagende raadsels moeten oplossen en codes zien te vinden. Onze enthousiaste quizmaster voert de spanning nog eens extra op met interactieve luisterspellen. We testen niet alleen hoe scherp jullie hersens zijn, maar ook jullie gehoor. Dit alles onder het genot van een heerlijk driegangendiner.

Als klap op de vuurpijl serveren we een dubbele Escape ‘ontsnapping’: wie krijgt dat grote hangslot open, en welk team kraakt als eerste de kluis en vindt de naam van de moordenaar? Het openen van het hangslot levert extra punten op, maar voordat jullie een sleutel mogen kiezen uit de selectie, moeten jullie wel eerst een raadsel goed oplossen! De spanning stijgt bij elk team dat de kans krijgt de juiste sleutel te kiezen en het slot te openen. Een beetje geluk helpt natuurlijk ook…
Verder kunnen jullie cijfers verdienen door de vraagtekens van aparte raadsels te beantwoorden. Deze cijfers leiden naar de juiste kluiscode. Het team dat tijdens het ‘Escape diner’ spel de meeste cijfers heeft verzameld, mag als eerste de kluis openen. Maar het vergt veel denk- en doordenkwerk. Het zou zomaar kunnen dat niet alleen het voorgerecht maar ook het hoofdgerecht staat af te koelen en dat het toetje smelt, zo zinderend wordt de strijd!

Zoek je voor je bedrijf een uitdagend uitje met een groot competitief element? Boek dan het ‘Escape diner’ spel, verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes!

Details

Prijs: € 39,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,95 p.p. (excl. btw) voor 25 personen en meer.
Duur: 4 uur
Locatie: Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, alle spelmaterialen, audio apparatuur, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Drankarrangement per uur € 6,50 p.p.: onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee. 

‘Ik hou van Holland’ bingo

Ik-hou-van-holland-bingo-Hoorn-gezelligheid 

Bingo saai en voor kunstgebitten achter de geraniums? Niet bij Westfriese Bedrijfsuitjes!

Dit is een goed Hollandse variant op het overbekende bingospel: bingo met het thema ‘Ik hou van Holland’. Bingo met een knipoog dus, dat door de ‘Ik hou van Holland’ opdrachten ook nog

Lees verder...

eens een uitdaging wordt.
Onze gezellige quizmaster ontvangt je collega’s en jou op onze locatie, waarna hij uitlegt wat jullie staat te wachten. En dan begint het spel! De quizmaster trekt de ballen uit de bak: nummerrrr 16, nummmmmer 88, nummerrrrrrrr 45…. Iemand al bingo? Je hebt natuurlijk wel mazzel nodig om je kaart als eerste vol te krijgen. Na elke bingoronde volgt een ronde met opdrachten rondom het thema ‘Ik hou van Holland’. Uiteraard gaat het erom deze opdrachten het snelst of het best uit te voeren. Bij elke bingoronde én bij elke spelronde zijn er prijzen te winnen. Maar ook als je niets wint is één ding zeker: de ‘Ik hou van Holland’ bingo zorgt voor ontzettend veel gezelligheid en lol. Ideaal voor een ongedwongen bedrijfsuitje!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw). 20-35 deelnemers
Prijs: € 19,= p.p. (excl. btw) 35-50 deelnemers
Prijs: € 12,50 p.p. (excl. btw) vanaf 50 deelnemers
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland. Indien gewenst kan deze activiteit ook op uw eigen locatie plaatsvinden.
Minimum aantal deelnemers: 20
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.
Bij gebruik van eigen locatie en eigen consumpties (hapjes & drankjes) rekenen wij € 18,50 (excl. btw) p.p.

Deze bingo is inclusief: begeleiding professionele quizmaster, gebruik bingomaterialen, gebruik locatie, 2 consumpties p.p. + bitterbal, prijzen voor de winnaars (iedere bingoronde en iedere spellenronde, dus 6 prijzenpakketten in totaal).

‘Escape room’

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest 

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet

Lees verder...

zomaar kan oplossen. De lokale crimineel Harry H. is in koelen bloede omgebracht voor het huis van zijn minnares. Er was wel een getuige, maar die durft uit angst voor represailles niets aan de politie te vertellen. Daar zit je dan als goedwillende diender… In plaats van te praten heeft de getuige echter de naam van de dader opgeschreven, het briefje in een kluis gestopt en die vervolgens goed afgesloten. Jullie opdracht? De kluis kraken en de identiteit van de moordenaar achterhalen!

Zijn je collega’s en jij gemaakt van Hercule Poirot materiaal? Jullie teams moeten puzzels en uitdagende raadsels oplossen, codes achterhalen en uiteindelijk alle informatie op een rijtje zetten. Daarbij gaat het om de rode draad. Tussendoor wordt de spanning nog verder opgevoerd met geweldige spellen; onze quizmaster leidt jullie op weg naar de ‘uitgang’ langs diverse interactieve uitdagingen. Daarbij testen we de scherpte van jullie gehoor én jullie verstand. Net als in een echte escape room zullen alle teams hun hersenen flink moeten laten kraken om het einddoel te bereiken: het openen van de kluis.

Maar dat is nog niet alles. De ‘twist’ van dit spel zit ‘m in een dubbele escape ‘ontsnapping’: wie slaagt er tijdens het grote sleutelspel in het grote hangslot te openen? Eén sleutel past, maar er liggen er meer… De spanning stijgt bij ieder team dat de kans krijgt een poging te wagen. Geluk speelt hierbij een grote rol!

Het team dat uiteindelijk de kluis weet te kraken en de naam van de moordenaar onthult, is de winnaar en gaat er met de prijzen vandoor. ‘Escape room’ is een geweldig spel voor elk bedrijf!

Dit spel wordt gespeeld in een horecagelegenheid, in een ruimte waarbij men niet wordt 'opgesloten'.

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 25 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, prijzen voor het winnende team, gebruik van alle spelmaterialen.

'Pub games’

barrel-borrel-pubquiz-tour-stad-uitje-Hoorn-gezelligheid 

Een kroegentocht met je bedrijf? Jazeker: boek de hilarische ‘Pub games’!

De ‘Pub games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een kroegentocht met leuke gezelschapsspellen. Jullie bezoeken in totaal drie verschillende kroegen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Op iedere locatie strijd je gedurende ruim een

Lees verder...

 

half uur tegen je collega’s met Hollandse spellen. Bijvoorbeeld ‘Toren van Pisa’, ‘Spiraal’ (geduld vereist!), het ‘5 seconden spel’ of een kneuterig Oudhollands spel. Even die ‘serieusknop’ op ‘uit’ en gewoon genieten! Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende kroeg!

In de laatste kroeg roepen we de winnaars van deze spellen uit tot Pub Game winnaars van de dag. behalve de eeuwige roem ontvangen zij een leuke prijs. Dus doe de leukste kroegentocht van heel West-Friesland. Wie is de grootste kroegtijger?

Let op: de spellen die worden gespeeld zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten, maar kneuterige gezelschapsspellen!
De ‘Pub games’ zijn inclusief 3 consumpties p.p. van de Hollandse bar. Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld.

 

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs: € 23,= p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen.
Duur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10.
Bij minder dan 10 deelnemers kunt u de activiteit boeken, maar betaalt u voor 10 personen.

Deze activiteit is ook te reserveren inclusief een driegangendiner. Klik hier voor meer informatie.

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars.

'Oudhollandse spellen'

Oud-Hollandse-spellen-hoorn-westfriesland-ouderwetse gezelligheid 

Sjoel jij beter dan je directeur? Kun je jouw collega’s verslaan met ‘muntje schuiven’? Je ontdekt het bij dit heerlijk kneuterige en oergezellige uitje!

Weer eens iets heel anders: een uitje met de Oudhollandse spelletjes van weleer! Wie kent ze nog? Onder het genot van

Lees verder...

een drankje kunnen je collega’s en jij opnieuw of voor het eerst met deze spellen kennismaken. Ringwerpen, sjoelen, hoedje wip, de slingerplank of het labyrint, maar ook muntje schuiven en het ijzingwekkend spannende spel ‘spiraal’, we gaan jullie behendigheid, vingervlugheid en nostalgische capaciteiten uitgebreid op de proef stellen.

Uiteraard hebben we voor de winnaars een leuke prijs! Dus boek deze oer-Hollandse kneuterigheid in West-Friesland voor een oergezellige middag!

Details

Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor 10-20 personen.
Prijs: € 14,50 p.p. (excl. btw) voor 20-35 personen.
Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) vanaf 35 personen
Duur: plm. 1,5 uur, met uitloop naar 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag

Deze activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelen, spelmaterialen, 1 drankje p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.

Het is tevens mogelijk om de spellen te huren en op uw eigen locatie te spelen. Prijs huur van pakket met 6 spellen: € 115,=. Dit is inclusief: haal- en brengkosten in de regio West-Friesland, scoreformulieren, gebruik alle spellen en materialen, 21% btw.

Dinerquiz ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-3gangen menu-gezelligheid-west-friesland 

Een heerlijk diner afgewisseld met een quiz, dat is de dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Wat weten je collega’s en jij eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Onze altijd goedgemutste quizmaster gaat het testen. Welk team kent nog de bijnaam van onze koning

Lees verder...

uit zijn ‘kroegtijgertijd’? En hoeveel Waddeneilanden kunnen jullie opnoemen? Behalve een algemene kennisronde verrassen we jullie met een interactieve spellenronde, waarin iedereen alle zeilen moet bijzetten om zoveel mogelijk punten te scoren. Welk team mag uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst nemen?

Onze dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ is een showquiz vol Hollandse entertainment gecombineerd met een driegangenmenu. Culinair genieten, plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Indien gewenst kunnen de (namen van) de teams vooraf worden doorgegeven.

Details

Prijs: € 39,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen.
Prijs: € 37,50 p.p. (excl. btw) van 25 personen en meer.
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn, Medemblik, Alkmaar en elders in West-Friesland.
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: begeleiding van quizmaster, driegangendiner, quizvragen en materialen, prijzen voor de winnaars.

De dinerquiz is exclusief drankjes. De drankjes kunnen op basis van nacalculatie of met een drankarrangement per uur besteld worden. Voor een drankarrangement rekenen wij € 6,50 p.p. per uur met onbeperkt huiswijn, bier, fris, koffie en thee.

‘Pubquiz of themaquiz’

game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland 

De pub quiz: ga met je collega’s de strijd aan en win!

Hoe is het gesteld met de kennis van jou en je collega’s? Onze enthousiaste quizmaster staat te popelen om die grondig te testen. We bieden thema’s als ‘Film & muziek’,

Lees verder...

‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen & vrouwen,’ maar ook een quiz met algemene vragen. Muziekfragmenten, ‘Geen ja, geen nee’, ludieke opdrachten, leuke, gekke en doordenkvragen, het komt allemaal langs tijdens deze gezellige middag of avond. Wedden dat jullie bloedfanatiek worden in een poging de andere teams te verslaan? Voor de winnaars hebben we een leuke prijs!

Hebben jullie voor deze quiz een speciaal thema in gedachten, dan kan Westfriese Bedrijfsuitjes dit op maat in de quiz verwerken.

Details

Prijs: € 16,95 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 15,= p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-39 personen.
Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 40 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Minimum deelnemers: 15
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag.
Vanaf 40 personen speciale groepsprijs; prijs op aanvraag.
Indien de quiz op uw eigen locatie plaatsvindt, is de prijs lager dan bovengenoemde prijzen.

De quiz is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 2 drankjes p.p.

Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.
Prijs drankarrangement: € 6,50 p.p. voor 2 drankjes (huiswijn, bier van de tap, fris, koffie of thee).

‘Ik hou van Holland’ quiz

ik-hou-van-holland-quiz-gezelligheid-quizmaster-bedrijfsuitje 

Boek voor je bedrijf een hilarische en oergezellige middag of avond met de ‘Ik hou van Holland’ quiz van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Een quiz is gegarandeerd een leuk en vrolijk uitje voor elk bedrijf of team. Onder leiding van onze opgewekte quizmaster spelen jullie in teams

Lees verder...

verschillende ronden, zoals ‘Geen ja, geen nee’, algemene quizvragen, ‘Raad jij de bekende gezegden?’, en een ronde met muziekfragmenten. Daarbij testen we hoe goed jullie kennis van ons koude en natte, maar opmerkelijke Nederland is! Het winnende team krijgt een mooie prijs en mag bogen op eeuwige roem binnen je bedrijf. “Gezelligheid kent geen tijd” is op dit humoristische uitje absoluut van toepassing!

Details

Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen.
Prijs: € 15,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-35 personen.
Prijs: € 14,= p.p. (excl. btw) voor groepen vanaf 35 personen.
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 15
Bij minder dan 15 deelnemers of grotere groepen: prijs op aanvraag.

De quiz is inclusief: begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje per persoon (Hollandse bar) tijdens de quiz, gebruik van alle spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, zaalhuur.

‘Ranking your team'

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje 

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed

Lees verder...

mogelijk in te schatten. En dat valt nog niet mee! ga af op je kennis en intuïtie en probeer het maar: ‘Ranking your team’!

Dit spel lijkt op het TV programma Ranking the stars, waarbij beroemdheden moeten laten zien hoe goed ze hun mede-BN’ers kennen. Ook onze quizmaster stelt de meest uiteenlopende ‘rankvragen’, en speelt met jullie ‘het verboden woord’ of ‘gok de stelling’. Reken maar dat al jullie teams behoorlijk fanatiek voor de winst gaan! ‘Ranking your team’ is een uitdagend, afwisselend en vooral hilarisch spel, waarbij je door alle onthullingen meer van je collega’s te weten komt dan je ooit had gedacht!

Details

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers prijs op aanvraag.

De activiteit is inclusief: 2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.