Indoor uitjes

De leukste uitjes die binnenshuis plaatsvinden, ideaal met het Nederlandse onvoorspelbare weer

sfeerbeeld jongens tegen de meiden

Jongens tegen de meiden dinerquiz

Mannen versus de vrouwen: de grote strijd!

Een eeuwenoude strijd: de jongens versus de meiden! Wie weet het meeste over de andere sekse? Het dinerspel ‘Jongens & de meiden' is een uitdagend spel 

sfeerbeeld 'Fout is goud' quiz

'Fout is goud' quiz

Een hilarische 'foute quiz' met hoofdletter F!

Treed binnen in de wondere wereld van De Foute Quiz: een ideale middag of avond uit voor teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsactiviteiten of familiefeesten!
Geen klassieke quiz met standaardvragen maar een interactief gebeuren – inclusief onze quizmaster en héél veel gekkigheid!

Bingo-met-een-beat-uitje-leuke-dingen-team-vrijgezellenfeest-hoorn-bedrijfsfeest

Bingo met een Beat

Een spannende, hilarische, heel-wat-anders-dan-anders bingo!

Zoek je een origineel uitje? Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een bingo waarbij in plaats van gewone nummertjes, nummertjes muziek een kaart vol maken.

Smartlappen-zingen-zeedijk-uitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Smartlappen zingen’

De Jordaan in West-Friesland: ga met je bedrijf smartlappen zingen!

Heb jij collega’s met de stembanden van een echte volkszanger? Tijdens deze workshop kun je het ontdekken. Van onze ras-Amsterdamse accordeonist krijgen jullie een zangboekje, zodat jullie heerlijk kunnen meezingen. 

tuinwijzer-maken-leuke-dingen-team-bedrijfsfeest-creatief

Workshop tuinwijzer maken

Een originele workshop, waarbij je je creativiteit helemaal kan loslaten op dit houten 'kunstwerk'! Wat is de bedoeling van deze workshop? Timmer een aantal 'wijzers' op de basis. Daarna is het tijd voor het 'echte' werk!

Dikke dames schilderen uitje gezellig vrijgezellenfeest hoorn

Workshop dikke dames schilderen

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling; ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. 

wijnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland

Workshop 'Wijnproeverij'

Schuilt er in jou en je collega’s een potentiële Hubrecht Duiker of een sluimerende Ilja Gort? Ontdek het met de workshop ‘Wijnproeverij’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Tijdens deze proeverij presenteren wij verschillende heerlijke wijnen, die jullie uitgebreid zullen gaan testen. Onze vinoloog kent talloze boeiende verhalen en feiten over de achtergrond en herkomst van deze wijnen. 

haka-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding

Workshop ‘Haka’

Een workshop voor de heren. Gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaa!
Oké heren, hebben jullie het gehad met al die geëmancipeerde vrouwen? Voelen jullie je watjes naast die grrrrrl-power in jullie bedrijf? Ervaren jullie het diepe verlangen om helemaal in je mannelijke oerkracht te komen en eens even de onweerstaanbare Tarzan uit te hangen?

bliss-balls-gezond-en-lekker-zonder-schuldgevoel-workshop-westfriese bedrijfsuitjes

Workshop 'Bliss balls'

Zit jouw bedrijf vol zoetekauwen? Dan is deze workshop uitermate geschikt! Te boeken in heel West-Friesland.

Bliss balls zijn een soort bonbons, maar dan gezond. De basis bestaat uit dadels, havermout en/of chocolade. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn gemaakt van pure ingrediënten. Comfort candy voor de levensgenieters, smullen zonder schuldgevoel!

djembe-afrikaanse-percussionist-opzwepende-workshop-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest-feest

Workshop ‘Djembé spelen’

Afrikaanse sferen in West-Friesland? Jazeker, met de opzwepende workshop ‘Djembé spelen’!
Onze Afrikaanse percussionist leert jullie hoe je de mooiste klanken uit een djembé kan halen. Jullie beginnen met het onder de knie krijgen van verschillende ritmes. Daarbij legt de docent precies uit hoe je de djembé moet hanteren, en hoe je diverse klanken uit de trommel krijgt. 

pokeren-gezellig-spannend-pokerface-bedrijfsuitje

Workshop ‘Pokeren’

Test jouw pokerface en overbluf je collega’s bij deze spannende workshop!

Deze workshop beginnen we met een duidelijke speluitleg, zodat alle deelnemers de kans krijgen dit spel te leren kennen. Daarna krijgen jullie de kans om wat jullie hebben geleerd in praktijk te brengen tijdens een echt pokertoernooi.

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje

Workshop ‘Lachen’

Lachen als een boer met kiespijn? Niet bij de vrolijkste workshop van heel West-Friesland!

Lachen is gezond, dat gaan je collega’s en jij tijdens deze workshop ervaren. Lachen heeft een positief effect op je lichaam; zelfs als je glimlacht maak je al prettige stofjes aan.

improviseren-workshop-luisteren-samenwerken-bedrijfsuitje

Workshop ‘Improvisatietheater'

Ben jij ad rem? Zijn je collega’s en jij goed op elkaar ingespeeld? Ontdek het tijdens de workshop ‘Improvisatietheater’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Bij Improvisatietheater dragen de toeschouwers onderwerpen aan die de deelnemers moeten vormgeven. Improvisatietheater is in Nederland bekend geworden door o.a. De Lama’s, De Vloer Op en Rauw.

workshop-buikdansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

Workshop ‘Buikdansen’

Een unieke workshop waarin de spetterende vrouwelijkheid van jou en je collega’s er helemaal mag zijn. ‘Shake it like Shakira’!

De workshop begint met een optreden van onze professionele buikdanseres, die laat zien wat er binnen deze dansvorm zoal mogelijk is. Daarna vertelt ze van alles over de boeiende oriëntaalse dans. 

workshop-salsa-dansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

Workshop ‘Salsa dansen’

Dit is een heerlijke workshop als je met je bedrijf eens helemaal uit de sleur wilt breken. Haren en heupen los met onze workshop ‘Salsa dansen’!

Salsa is een dansvorm op verschillende ritmen en invloeden uit Afrika, Zuid Amerika, maar vooral Cuba.

Proosten-eten-groepsuitje-tapas-workshop-westfriese bedrijfsuitjes

Workshop ‘Tapas’

Een origineel bedrijfsuitje van Westfriese Bedrijfsuitjes: waan je in Spaanse sferen met de heerlijkste mediterrane hapjes!

Onze ervaren kok begint deze workshop met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over tapas en hun recepten. Daarna zijn je collega’s en jij aan de beurt.

High-tea-workshop-lekkere hapjes-westfriese bedrijfsuitjes

Workshop ‘High Tea’

Wil jij eens iets heel anders organiseren voor een bedrijfsuitje? Dan is de workshop ‘High Tea’ een smakelijke optie! ‘A bit of Britain in West-Friesland…’

De Britten kennen een lange traditie van theedrinken, die begon in de tweede helft van de zeventiende eeuw. Was thee toen nog alleen voorbehouden aan de ‘upper class’, tegenwoordig is thee zo’n beetje de nationale drank. 

ranking-your-friends-diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

‘Ranking your team’ dinerspel

Ken jij je collega’s een beetje? Speel dit grappige spel en ontdek het!

Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een driegangendiner in combinatie met een spel waarbij je jouw collega’s mag ‘ranken’: inschatten hoe ze in elkaar zitten. Onze opgewekte quizmaster helpt daarbij met leuke, bijzondere en soms ook ondeugende vragen.

diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

'Escape diner' spel

Een dinerspel zoals jullie nog nooit hebben meegemaakt! Los met je team de uitdagende raadsels op en kraak de kluis.

Morse, Sherlock Holmes, Wallander, Miss Marple, Father Brown: stuk voor stuk beroemde detectives. Vanavond gaan we uitgebreid testen of je collega’s en jij dezelfde kwaliteiten bezitten.

Ik-hou-van-holland-bingo-Hoorn-gezelligheid

‘Ik hou van Holland’ bingo

Bingo saai en voor kunstgebitten achter de geraniums? Niet bij Westfriese Bedrijfsuitjes!

Dit is een goed Hollandse variant op het overbekende bingospel: bingo met het thema ‘Ik hou van Holland’. Bingo met een knipoog dus, dat door de ‘Ik hou van Holland’ opdrachten ook nog eens een uitdaging wordt.

Escape-room-high-tea-leuk-uitje-team-vrijgezellenfeest

‘Escape room’

Een uitdaging voor je collega’s en jou: het waanzinnig spannende ‘Escape room’ spel!

‘Escape room’ West-Friesland is een uitdaging voor iedereen die houdt van raadsels oplossen. En jullie teams moeten écht flink aan de slag, want er is een moord gepleegd die de politie niet zomaar kan oplossen.

barrel-borrel-pubquiz-tour-stad-uitje-Hoorn-gezelligheid

'Pub games’

Een kroegentocht met je bedrijf? Jazeker: boek de hilarische ‘Pub games’!

De ‘Pub games’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een kroegentocht met leuke gezelschapsspellen. Jullie bezoeken in totaal drie verschillende kroegen, elk met hun eigen sfeer en uitstraling. Op iedere locatie strijd je gedurende ruim een half uur tegen je collega’s met Hollandse spellen.

Oud-Hollandse-spellen-hoorn-westfriesland-ouderwetse gezelligheid

'Oudhollandse spellen'

Sjoel jij beter dan je directeur? Kun je jouw collega’s verslaan met ‘muntje schuiven’? Je ontdekt het bij dit heerlijk kneuterige en oergezellige uitje!
Weer eens iets heel anders: een uitje met de Oudhollandse spelletjes van weleer! Wie kent ze nog? Onder het genot van een drankje kunnen je collega’s en jij opnieuw of voor het eerst met deze spellen kennismaken. 

ik-hou-van-holland-quiz-3gangen menu-gezelligheid-west-friesland

Dinerquiz ‘Ik hou van Holland’

Een heerlijk diner afgewisseld met een quiz, dat is de dinerquiz ‘Ik hou van Holland’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Wat weten je collega’s en jij eigenlijk van ons kleine kikkerlandje? Onze altijd goedgemutste quizmaster gaat het testen. Welk team kent nog de bijnaam van onze koning uit zijn ‘kroegtijgertijd’?

game-night-pubgames-spellen-uitje-west-friesland

‘Pubquiz of themaquiz’

De pub quiz: ga met je collega’s de strijd aan en win!

Hoe is het gesteld met de kennis van jou en je collega’s? Onze enthousiaste quizmaster staat te popelen om die grondig te testen. We bieden thema’s als ‘Film & muziek’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Mannen & vrouwen,’ maar ook een quiz met algemene vragen. 

ranking-your-team-spel-teambuilding-bedrijfsuitje

‘Ranking your team'

Speel dit ludieke spel met jouw collega’s in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn of een andere Westfriese stad. ‘Ranking your team’ staat garant voor 100% hilariteit!

Hoe beoordeel jij je collega’s? En hoe beoordelen ze jou? De bedoeling van dit teambuilding uitje is om elkaar zo goed mogelijk in te schatten.

ik-hou-van-holland-quiz-gezelligheid-quizmaster-bedrijfsuitje

‘Ik hou van Holland’ quiz

Boek voor je bedrijf een hilarische en oergezellige middag of avond met de ‘Ik hou van Holland’ quiz van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Een quiz is gegarandeerd een leuk en vrolijk uitje voor elk bedrijf of team. Onder leiding van onze opgewekte quizmaster spelen jullie in teams verschillende ronden.

 

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.