‘Ik hou van Holland’ bingo

Ik-hou-van-holland-bingo-Hoorn-gezelligheid

Bingo saai en voor kunstgebitten achter de geraniums? Niet bij Westfriese Bedrijfsuitjes!

Dit is een goed Hollandse variant op het overbekende bingospel: bingo met het thema ‘Ik hou van Holland’. Bingo met een knipoog dus, dat door de ‘Ik hou van Holland’ opdrachten ook nog eens een uitdaging wordt.

Onze gezellige quizmaster ontvangt je collega’s en jou op onze locatie, waarna hij uitlegt wat jullie staat te wachten. En dan begint het spel! De quizmaster trekt de ballen uit de bak: nummerrrr 16, nummmmmer 88, nummerrrrrrrr 45…. Iemand al bingo? Je hebt natuurlijk wel mazzel nodig om je kaart als eerste vol te krijgen. Na elke bingoronde volgt een ronde met opdrachten rondom het thema ‘Ik hou van Holland’. Uiteraard gaat het erom deze opdrachten het snelst of het best uit te voeren. Bij elke bingoronde én bij elke spelronde zijn er prijzen te winnen. Maar ook als je niets wint is één ding zeker: de ‘Ik hou van Holland’ bingo zorgt voor ontzettend veel gezelligheid en lol. Ideaal voor een ongedwongen bedrijfsuitje!

Prijs: vanaf € 12,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland. Indien gewenst kan deze activiteit ook op uw eigen locatie plaatsvinden.
Aantal: Minimaal 20 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding professionele quizmaster, gebruik bingomaterialen, gebruik locatie, 2 consumpties p.p. + bitterbal, prijzen voor de winnaars (iedere bingoronde en iedere spellenronde, dus 6 prijzenpakketten in totaal).
Optie: Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw). 20-35 deelnemers Prijs: € 19,= p.p. (excl. btw) 35-50 deelnemers Prijs: € 12,50 p.p. (excl. btw) vanaf 50 deelnemers
Verdere mogelijkheden : Bij gebruik van eigen locatie en eigen consumpties (hapjes & drankjes) rekenen wij € 18,50 (excl. btw) p.p.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.