‘Ranking your team’ dinerspel

ranking-your-friends-diner-hoorn-uit-eten-in-westfriesland-bedrijfsuitje-leuk-dagje-uit-hoorn

Ken jij je collega’s een beetje? Speel dit grappige spel en ontdek het!

Westfriese Bedrijfsuitjes organiseert een driegangendiner in combinatie met een spel waarbij je jouw collega’s mag ‘ranken’: inschatten hoe ze in elkaar zitten. Onze opgewekte quizmaster helpt daarbij met leuke, bijzondere en soms ook ondeugende vragen.

Bijvoorbeeld wie er in de ‘dikste’ auto rijdt. Of wie het minste geduld heeft. Of wie de grootste blunder heeft begaan. Je schat je vrienden in en ‘rankt’ ze van positie 10 tot positie 1.

Heb je een leuke anekdote omdat een collega wel eens iets over zijn of haar verleden heeft verteld? Dan kun je dat nu delen! Of is je via-via iets ter ore gekomen waardoor je de ander goed kunt inschatten? Gebruik die kennis! Je zult deze avond niet alleen een goed beeld van je collega’s krijgen, maar ook ontdekken wie van jullie over de beste mensenkennis beschikt. Die gaat er vandoor met de hoofdprijs! Kortom: een avond met veel lol en gezelligheid.

Prijs: vanaf € 39,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 3,5 tot 4 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: quizmaster, een heerlijk driegangen diner in een gezellig restaurant, prijzen voor de winnaars en alle spelmaterialen.
Optie: Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw) tot 25 personen. Prijs: € 39,95 (excl. btw) vanaf 25 personen
Verdere mogelijkheden : Let op: drankjes zijn niet inbegrepen en worden op basis van nacalculatie of een drankarrangement berekend.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.