Workshop ‘Tapas’

Proosten-eten-groepsuitje-tapas-workshop-westfriese bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje van Westfriese Bedrijfsuitjes: waan je in Spaanse sferen met de heerlijkste mediterrane hapjes!

Onze ervaren kok begint deze workshop met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over tapas en hun recepten. Daarna zijn je collega’s en jij aan de beurt.

In kleine groepjes werken jullie aan het gezamenlijke einddoel: een complete en uitgebreide tapasmaaltijd. Er zijn recepten voor tapas met vlees en vis, maar ook voor 100% vegetarische tapas. Onze kok leert jullie maar al te graag de fijne kneepjes van het vak. Hij beantwoordt al jullie vragen, en spieken bij de buren mag.

Als aan het einde van de workshop alle tapas klaar zijn, is het tijd om jullie verrichtingen uitgebreid te proeven. Dat doen jullie onder het genot van een welverdiend drankje: een lekker biertje, een heerlijk wijntje of een glaasje fris. ¡Qué aproveche! (‘Eet smakelijk!’)

Zijn er dieetwensen, dan is het voor ons mogelijk om daar rekening mee te houden.

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 tot 3 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding kok, gebruik materialen, ingrediënten alle tapas, 4 consumpties p.p. (wijn, bier, fris).
Optie: Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw) 10-29 personen Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw) vanaf 30 personen

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.