Workshop ‘Salsa dansen’

workshop-salsa-dansen-groepsuitje-westfriese bedrijfsuitjes-indoor

Dit is een heerlijke workshop als je met je bedrijf eens helemaal uit de sleur wilt breken. Haren en heupen los met onze workshop ‘Salsa dansen’!

Salsa is een dansvorm op verschillende ritmen en invloeden uit Afrika, Zuid Amerika, maar vooral Cuba.

Probeer maar eens stil te blijven staan op deze exotische, ritmische en vrolijke muziek! Salsa dansen is een explosie van energie en beweging, waar heel veel nuchtere Nederlanders zich al jaren aan wagen. Het leukste is: de dans is voor iedereen geschikt. Wedden dat de wat verlegen junior secretaresse ineens een heel andere kant laat zien? Ooit geweten dat die stijve ICT-er zo kan swingen? Of je nou kiest voor een workshop salsa solo of salsa voor paren, jullie hele bedrijf gaat gegarandeerd los op de opzwepende klanken van de salsa muziek!

Prijs: € 19,99 (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: gebruik dansruimte/huur locatie, begeleiding docent, 1 drankje p.p. tijdens workshop.
Optie: Indien gewenst kun je starten met koffie, thee en gebak voor aanvang van de workshop: € 4,50 extra p.p. Wil je liever beginnen met een drankje en bittergarnituur, dan kan dit ook. De extra kosten zijn dan € 5,50 p.p.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.