Workshop ‘Improvisatietheater'

improviseren-workshop-luisteren-samenwerken-bedrijfsuitje

Ben jij ad rem? Zijn je collega’s en jij goed op elkaar ingespeeld? Ontdek het tijdens de workshop ‘Improvisatietheater’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Bij Improvisatietheater dragen de toeschouwers onderwerpen aan die de deelnemers moeten vormgeven. Improvisatietheater is in Nederland bekend geworden door o.a. De Lama’s, De Vloer Op en Rauw.

Deze workshop start met een eenvoudige warming-up om jullie theatrale creativiteit wakker te schudden. Dan mogen jullie helemaal los gaan. Dit is een uitdagende workshop waarbij verrassende en vaak grappige momenten de boventoon voeren. Plezier, creativiteit, vrijheid, en goed kunnen luisteren en samenwerken zijn daarbij belangrijk. Indien nodig worden de oefeningen ter plekke aangepast aan jullie creativiteit, wensen en mogelijkheden. Een leuk en ‘outside the box’ uitje voor elk bedrijf!

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: steden in heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding docent, huur locatie, gebruik materialen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.