Workshop ‘Lachen’

Lach-workshop-hilariteit-plezier-ontspannend-teamuitje

Lachen als een boer met kiespijn? Niet bij de vrolijkste workshop van heel West-Friesland!

Lachen is gezond, dat gaan je collega’s en jij tijdens deze workshop ervaren. Lachen heeft een positief effect op je lichaam; zelfs als je glimlacht maak je al prettige stofjes aan.

Het leukste is: op bevel lachen ‘fopt’ je lichaam door het te verleiden prettige hormonen als endorfine en serotonine aan te maken. ‘Onecht’ lachen bestaat dus eigenlijk niet.

Westfriese Bedrijfsuitjes biedt jullie met de workshop ‘Lachen’ een opmerkelijke manier van ontspannen, met leuke en gevarieerde oefeningen die je lachspieren heerlijk ‘triggeren’. Als je in een groep op commando lacht, ontstaat vanzelf een echte lach. Zien lachen doet namelijk lachen, soms tot de slappe lach erop volgt. Een vrolijke en relaxte workshop!

Indien gewenst kan er aan deze workshop een thema worden gegeven dat past bij jullie bedrijf of team.

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 uur
Locatie: West-Friesland, bij u op locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende locatie voor u.
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding docente.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.