Workshop dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen uitje gezellig vrijgezellenfeest hoorn

Fleur je huis of je bedrijf op met jouw eigen 'dikke dame'!

Dit is een heerlijke workshop, waarbij jullie in een ontspannen ‘setting’ een prachtig onderwerp gaan schilderen: dikke dames. Mooi rond is immers niet lelijk! Deze vrolijke en gezellige dames hebben een kittige uitstraling; ideaal dus als onderwerp voor een schilderij. 

 Onze docente leert jullie hoe je een opzet maakt om jouw ‘dikke dame’ op het doek te krijgen. Kleurgebruik, kleding, hoedje of misschien een bril: je collega’s en jij geven letterlijk vorm aan deze dames!

Ook als je niet zo creatief bent, kun je deze workshop goed doen. De docente geeft je namelijk voldoende aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. Dus pak een schilderdoek en een paar penselen, schenk jezelf een drankje in en leef je uit in de wondere wereld van de workshop ‘Dikke dames’!

Jullie kunnen jezelf of je collega’s uitbeelden. Zijn er collega’s die toch meer hebben met dieren? Het is ook mogelijk om een koe te schilderen.

De afmeting van de doeken is 60 x 60 cm.

Prijs: € 28,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze workshop ook op uw eigen locatie worden verzorgd.
Aantal: Minimaal 8 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik alle schildermaterialen, huur ruimte, 1 drankje met lekkers p.p., schilderdoek, begeleiding docente, een mooi schilderij dat na de workshop mee naar huis gaat.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.