Workshop 'Wijnproeverij'

wijnproeverij-workshop-vrijgezellenuitje-bedrijfsfeest-bedrijfsuitje-teambuilding-west-friesland

Schuilt er in jou en je collega’s een potentiële Hubrecht Duiker of een sluimerende Ilja Gort? Ontdek het met de workshop ‘Wijnproeverij’ van Westfriese Bedrijfsuitjes!

Tijdens deze proeverij presenteren wij verschillende heerlijke wijnen, die jullie uitgebreid zullen gaan testen. Onze vinoloog kent talloze boeiende verhalen en feiten over de achtergrond en herkomst van deze wijnen. 

Om de middag of avond extra smakelijk te laten verlopen serveren we ook een aantal heerlijke hapjes. Bij deze workshop komt de echte Bourgondiër helemaal tot zijn of haar recht!

Jullie krijgen alles te horen over het proces van wijn maken, en leren uiteindelijk de speciale ‘tonen’ in de wijnen te herkennen. Na afloop gaan je collega’s en jij gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis. Dit is een unieke manier om tijd door te brengen met je bedrijf: decanteren, ruiken, proeven en genieten. Proost!

Prijs: vanaf € 22,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Optie: Prijzen * Basic proeverij: € 22,50 p.p. (excl. btw), 5 heerlijke wijnen proeven, hapjes. * Luxe proeverij: € 27,50 p.p. (excl. btw), 7 heerlijke wijnen proeven, hapjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.