Workshop ‘Haka’

haka-workshop-hoorn-leuke-dingen-doen-groepsuitje-teambuilding

Een workshop voor de heren. Gooi je mannelijkheid in de strijd: Hakaaaaa!
Oké heren, hebben jullie het gehad met al die geëmancipeerde vrouwen? Voelen jullie je watjes naast die grrrrrl-power in jullie bedrijf? Ervaren jullie het diepe verlangen om helemaal in je mannelijke oerkracht te komen en eens even de onweerstaanbare Tarzan uit te hangen?

Of hebben jullie gewoon zin om een uurtje te lachen, te gieren en te brullen? Dan is deze workshop iets voor jullie!

Bij deze workshop doen we niet aan diepzinnige processen, transformatiebezigheden of loslaatsessies. Daar is dit uurtje vermaak veel te grappig voor. Wat we dan wel doen? Jullie de basis leren van de ceremoniële dansen van de Nieuw-Zeelandse Maori’s: de haka. Eén van de bekendste haka’s is de Ka Mate. Iedereen kent hem, want hij wordt al jaren door de All Blacks (het Nieuw-Zeelandse rugbyteam) vóór het begin van elke wedstrijd uitgevoerd. Jullie zullen fysiek flink in actie komen: brullen, stampen en bekken trekken. Wedden dat je collega’s en jij ineens heel anders naar ‘de echte man’ gaan kijken? Dus kom van achter je bureau vandaan en doe mee met deze workshop voor powermannen!

De workshop ‘Capoeira’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is een unieke workshop die je collega’s en jou op een totaal andere manier in beweging krijgt. Capoeira biedt de deelnemers de kans elkaar te leren kennen, samen te werken, uit te dagen en vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud. Ervaring met sport en lenigheid zijn niet vereist!

In de zomermaanden kan de workshop buiten worden gegeven.

Prijs: € 25,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 uur
Locatie: op uw eigen locatie of buiten in het park. Indien gewenst verzorgt Westfriese Bedrijfsuitjes tegen meerprijs een passende binnen locatie.
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding Haka-docent, reiskosten Haka-docent

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.