Workshop ‘Smartlappen zingen’

Smartlappen-zingen-zeedijk-uitje-vrijgezellenfeest-feest

De Jordaan in West-Friesland: ga met je bedrijf smartlappen zingen!

Heb jij collega’s met de stembanden van een echte volkszanger? Tijdens deze workshop kun je het ontdekken. Van onze ras-Amsterdamse accordeonist krijgen jullie een zangboekje, zodat jullie heerlijk kunnen meezingen. 

Even de keel schrapen, en daar gaan we! Van de ‘Hazes Medley’ tot bekende nummers van Johnny Jordaan en tante Leen, alle ‘gouwe ouwe’ nummers komen voorbij in dit 1,5 uur durende feestje.
In het eerste uur warmen we met lekker zingen de stembanden op en kunnen jullie je zangtalent ontdekken. Het laatste half uur gaan we jullie kunsten vastleggen op cd. Die kunnen je collega’s en jij na de workshop meenemen als een leuke herinnering aan een oergezellige middag of avond!

Zing je vals, of haal je net die ene noot niet, het maakt helemaal niets uit. ‘Gewoon lekker lallen’ is het devies. De belangrijkste uitgangspunten voor deze Mokumse workshop van West-Friese Bedrijfsuitjes zijn humor en gezelligheid!

Prijs: € 32,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: een gezellige horeca locatie in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en elders in West-Friesland
Aantal: Minimaal 12 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar), zaalhuur, cd met opname van jullie zangkunsten.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.