'Fout is goud' quiz

sfeerbeeld 'Fout is goud' quiz

Een hilarische 'foute quiz' met hoofdletter F!

Treed binnen in de wondere wereld van De Foute Quiz: een ideale middag of avond uit voor teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsactiviteiten of familiefeesten!
Geen klassieke quiz met standaardvragen maar een interactief gebeuren – inclusief onze quizmaster en héél veel gekkigheid!

Een ideale manier om je vrienden en collega’s eens van een heel andere kant te leren kennen. Gedurende de verschillende rondes gaan alle teams met elkaar in de clinch. Grappige vragen en spellen passeren de revue. Wat denk je bijvoorbeeld van de hilarisch foute muziek en kleding uit de jaren 90? Herken jij de begintune van die goed foute programma's die je (vroeger) op tv zag? Deze superfoute quiz zorgt zeker voor een geslaagde middag of avond!

En uiteindelijk gaat het erom welk team de meest foute vragen goed beantwoord heeft. Zij zijn de grote winnaars van deze Foute quiz: fout = goud!

Prijs: € 18,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland en Noord-Holland. Indien gewenst verzorgen we de quiz op uw eigen locatie.
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, 1 drankje p.p., zaalhuur.
Optie: Indien gewenst is het mogelijk om een drankarrangement of diner te reserveren bij de quiz.
Verdere mogelijkheden : Dit spel is ook als dinerquiz te reserveren. De dinerquiz duurt 4 uur en is inclusief een drie gangendiner. Prijs per persoon € 42,50 (excl. btw).

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.