Jongens tegen de meiden dinerquiz

sfeerbeeld jongens tegen de meiden

Mannen versus de vrouwen: de grote strijd!

Een eeuwenoude strijd: de jongens versus de meiden! Wie weet het meeste over de andere sekse? Het dinerspel ‘Jongens & de meiden' is een uitdagend spel 

waarbij de mannen en de vrouwen strijden om eeuwige roem.

Het strijdtoneel is een restaurant in een Westfriese stad zoals Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen, de 'wapens' spelrondes en opdrachten. En dat alles afgewisseld met een heerlijk driegangendiner!
Tijdens het spel komt van alles aan bod: van stilettohakken tot voetbalkicksen, en van BN’ers tot 'typische' mannen- en vrouwenzaken. Dit is voor de mannen een uitgelezen kans om te laten zien hoeveel ze weten van de 'planeet Vrouw’. Andersom krijgen de dames de mogelijkheid te bewijzen dat ze het mannenuniversum écht wel kennen.
Aan het einde van het spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Leuk én leerzaam! We durven te wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt :-)

Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: West-Friesland en Noord-Holland
Aantal: Minimaal 12 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: prijzen voor het winnende team, prijsuitreiking, begeleiding van enthousiaste quizmaster, interactieve vragen en opdrachten, gebruik van alle spelmaterialen, een driegangen diner.
Optie: Wij werken onder andere samen met de volgende restaurants: * Restaurant 'de Ridderikhof' - Hoorn * Restaurant 'Velius' - Hoorn * Restaurant 'de Nadorst' - Hoorn * Restaurant 'Mos' - Hoorn * Restaurant 'Babylon' - Heerhugowaard * Restaurant 'de Grost' - Grosthuizen * Restaurant 'Eetcafe 70' - de Goorn * Restaurant 'Damhotel' - Edam * Restaurant 'Spaander' - Volendam * Restaurant 'Rumours' - Medemblik * Restaurant 'Stationscafe' - Enkhuizen * Restaurant 'Strandpaviljoen 'Enkhuizen' - Enkhuizen

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.