'Oudhollandse spellen'

Oud-Hollandse-spellen-hoorn-westfriesland-ouderwetse gezelligheid

Sjoel jij beter dan je directeur? Kun je jouw collega’s verslaan met ‘muntje schuiven’? Je ontdekt het bij dit heerlijk kneuterige en oergezellige uitje!
Weer eens iets heel anders: een uitje met de Oudhollandse spelletjes van weleer! Wie kent ze nog? Onder het genot van een drankje kunnen je collega’s en jij opnieuw of voor het eerst met deze spellen kennismaken. 

Ringwerpen, sjoelen, hoedje wip, de slingerplank of het labyrint, maar ook muntje schuiven en het ijzingwekkend spannende spel ‘spiraal’, we gaan jullie behendigheid, vingervlugheid en nostalgische capaciteiten uitgebreid op de proef stellen.

Uiteraard hebben we voor de winnaars een leuke prijs! Dus boek deze oer-Hollandse kneuterigheid in West-Friesland voor een oergezellige middag!

Prijs: vanaf € 12,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 uur, met uitloop naar 2 uur
Locatie: heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spelen, spelmaterialen, 1 drankje p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.
Optie: Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor 10-20 personen. Prijs: € 14,50 p.p. (excl. btw) voor 20-35 personen. Prijs: € 12,= p.p. (excl. btw) vanaf 35 personen
Verdere mogelijkheden : Het is tevens mogelijk om de spellen te huren en op uw eigen locatie te spelen. Prijs huur van pakket met 6 spellen: € 115,=. Dit is inclusief: haal- en brengkosten in de regio West-Friesland, scoreformulieren, gebruik alle spellen en materialen, 21% btw.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.