Kerstuitjes

Kies hier het leukste kerstuitje om alvast goed in de kerstsfeer te komen, ho ho ho, merry christmas!

‘Kerstbingo’

kerstbingo-uitje-bedrijfsuitje-teambuilding 

‘Hohoho bingo!’ Weer eens wat anders dan een gewoon bingospel: bingo in kerstsferen!

Bingo wordt vaak beschouwd als een saaie bezigheid voor oude mensen die voornamelijk achter de geraniums vertoeven. Inderdaad is de Kerstman niet meer één van de jongsten, maar de ‘Kerstbingo’

Lees verder...

van Westfriese Bedrijfsuitjes is nou niet bepaald saai te noemen.

Onze quizmaster ontvangt je collega’s en jou met een woord van welkom en duidelijke uitleg van het bingospel. En dan gaan jullie beginnen! De quizmaster laat de bingomachine draaien: nummmmmer 58, nummerrrrr 17, nummmmerrrr 82. Iemand al bingo? Wie een kaart vol heeft boft, want bij elke ronde valt er een leuke prijs te winnen!

De quizmaster wisselt de bingoronden af met opdrachtenronden die helemaal in het teken van Kerstmis staan. Van hints, muziekvragen en quizvragen: heb jij meer mazzel met de antwoorden dan met het volkrijgen van een bingokaart? Eén ding is zeker: ‘Kerstbingo’ staat garant voor veel gezelligheid en lol!

Details

Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) tot 30 deelnemers
Prijs: € 16,50 (excl. btw) p.p. vanaf 30 deelnemers
Bij minder dan 15 deelnemers: prijs op aanvraag
Duur: plm. 1,5 tot 2 uur
Locatie: West-Friesland, op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Uitjes tegen meerprijs een geschikte locatie voor u. Prijs op aanvraag.
Minimum aantal deelnemers: 15
De activiteit is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik bingomaterialen, gebruik professionele bingomachine, gebruik andere spelmaterialen, leuke prijzen voor de winnaars, reiskosten quizmaster.
Voor € 4,50 per persoon zal de quiz in een leuke horecagelegenheid worden verzorgt. Bij de € 5,- is zaalhuur + 1 drankje per persoon inbegrepen.

‘Christmas polaroid party’

polaroid-kerstuitje-gezellig-op-pad-team-afdelingsuitje 

Wil jij met je bedrijf vastleggen hoe mooi de Westfriese steden zijn met Kerst? Speel dan dit originele ‘old school’ polaroid spel!

Een leuk uitje met een kerstthema, dit stadsspel in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Hoe werkt het?

Lees verder...

Op de startlocatie ontvangt onze spelbegeleider jullie met een duidelijke uitleg. Nadat jullie je in teams hebben verdeeld en een leuke teamnaam hebben bedacht, krijgen jullie een spelformulier met cryptische vragen en de welhaast antieke polaroid camera mee. Het spel kan beginnen!

De bedoeling is om leuke en originele ‘snap shots’ te maken van de stad van jullie keuze. Elke stad heeft zijn eigen mooie en bijzondere plekken, sommigen heel erg bekend, andere nauwelijks. Aan jullie om deze plekken te vinden en er de polaroidopdracht uit te voeren. Omdat deze ‘Christmas polaroid party’ helemaal om het thema Kerstmis draait, kunnen jullie veel “Hohoho!’ en ‘Jingle Bells’ verwachten. De Waag in Alkmaar, Kasteel Radboud in Medemblik en de Drommedaris in Enkhuizen, hoe ‘Kerstig’ zijn deze monumenten? Natuurlijk komen je teamleden ook op de polaroids te staan, zodat jullie na afloop geweldige herinneringen meenemen.

Aan het einde van dit spel mogen jullie genieten van een heerlijk drankje. Terwijl jullie je opwarmen zal onze enthousiaste begeleider de gemaakte polaroids streng doch rechtvaardig op originaliteit beoordelen. Het team dat bovendien ook alle locaties heeft gevonden en de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de ‘Christmas polaroid master’ en ontvangt leuke prijzen.

Details

Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of indien gewenst elders in Noord-Holland (Volendam, Amsterdam, Haarlem, Volendam, Bergen, Schagen)
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik polaroidcamera + foto materiaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor meenemen polaroidfoto's.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

GPS spel ‘Rudolph is zoek’

Rudolph-rendier-kerst-gps-spel

Oké, dit is ernstig: Rudolph het rendier is verdwenen! Hoe moet Santa alle cadeautjes rondbrengen?

Niemand die weet waar Rudolph is gebleven, ook Santa niet. Daarom doet hij een beroep op de speurzin van jou en je collega’s. Gewapend met een GPS apparaat gaan jullie

Lees verder...

teams de stad van jullie keuze in. Door foto’s te linken aan GPS waypoints, vragen te beantwoorden over de bijzondere kersttijd en opdrachten uit te voeren proberen jullie uit te vinden hoe en waarom Rudolph is verdwenen en waar hij zich nu schuilhoudt. Uitdagende vragen en leuke opdrachten in de merry merry x-mas sfeer!

Is jouw team het snelst en het slimst? Het team dat Rudolph weet te herenigen met de wanhopige Santa en bovendien de meeste vragen juist heeft beantwoord en alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, mag zich de ‘Super Santa Helper’ van West-Friesland noemen!

Dit spannende en interactieve GPS spel is bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje!

Details

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Workshop ‘Kerststuk maken’

Kerststukje-maken-workshop-bedrijfsuitjes-creatief 

Een creatief uitje, met een resultaat waar je de hele kersttijd plezier van hebt: de workshop ‘Kerststuk maken’.

Wie heeft op de lagere school niet elk jaar rond kerst mogen stoeien met een blok oase, kerstgroen, een kaars, stukjes slinger en andere kerstversiering?

Lees verder...

Tijdens deze workshop kunnen jullie dat nog eens dunnetjes overdoen! Heerlijk nostalgisch bezig zijn, maar dan met volwassen vingers in plaats van moeizame kindervingertjes. En nu staat er geen strenge juf of meester over je schouder mee te kijken. Alles mag, van een traditioneel stuk tot een volledig moderne opvatting! Het belangrijkste is dat je met je collega’s even helemaal uit de sleur gaat en een paar uurtjes gewoon lekker plezier hebt. Net als op de lagere school mag je jouw kerststuk na afloop mee naar huis nemen.

Details

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland - Hoorn of indien gewenst, elders op locatie.
Minimum aantal deelnemers: 10

De workshop is inclusief: gebruik alle kerstmaterialen, begeleiding docent, koffie/thee met lekkers, huur locatie, een mooi kerststuk aan het einde van de workshop.

Let op: het kerststuk dat gemaakt zal worden kan afwijken van de foto.

‘Kerstquiz’

kerstquiz-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid-quiz 

Een quiz helemaal gericht op het thema Kerstmis? Dat kan bij Westfriese Bedrijfsuitjes!

Zoek jij voor je bedrijf een uitje in de Kersttijd? Denk dan eens aan een kerstquiz! Een quiz is sowieso een geweldige activiteit voor een gezellig bedrijfsuitje, en het thema Kerstmis geeft

Lees verder...

 

er nog een speciale ‘twist’ aan. Onze ervaren en enthousiaste quizmaster zal jullie grondig maar humoristisch op de proef stellen. Het ‘Ja/nee-spel’, muziekfragmenten, algemene vragen waarover je eens goed moet nadenken of waarop je het antwoord meteen weet: over Kerst valt meer te vragen dan je zou denken. En dat gaat verder dan ‘Jingle Bells’, ‘Hohoho!’ en ‘the red nosed reindeer’. Reken maar dat alle teams bloedfanatiek worden! Wie heeft de meeste vragen goed en weet de opdrachten ook nog naar behoren uit te voeren? Dat team wint een leuke prijs en mag zich verheugen op de eeuwige kerstroem!

Details

Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen
Prijs: € 15,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-35 personen
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers prijs of grote groepen vanaf 35 personen prijs op aanvraag

De activiteit is inclusief: 1 drankje p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle spelmaterialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.

Alle uitjes categorieën op een rij

Indoor

leuke uitjes • gezelligheid • knus binnen • met collega's en/of vrienden • lachen, gieren en brullen 

Outdoor

Lekker buiten in de natuur • rennen, vliegen en sportief bezig zijn • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden 

Dagarrangementen

Hele dag wordt verzorgd • spel binnen of buiten • eten en drinken al helemaal geregeld • gezelligheid • onbezorgd genieten • samen met collega's en/of vrienden

Avondarrangementen
Hele avond helemaal verzorgd door Westfriese Bedrijfsuitjes • onbezorgd genieten van het spel • lekker eten en drinken
Stad en Spel

In de stad • ontdekken en wandelen • gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • uitdagende spellen oplossen • lol

Quizzen

Gezelligheid • samen met collega's en/of vrienden • wie weet het meest? • wie reageert het snelste? • 100% lol garantie erbij 

Teambuilding
Samen met je collega's en/of sportclub een uitdaging aangaan • vraagstukken oplossen of ontsnappen uit een escaperoom • gezelligheid • teambuilding
Workshops

Tijd om iets nieuws te leren • samen met de collega's iets bouwen • hoe creatief is iedereen eigenlijk?

Westfriese Bedrijfsuitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele bedrijfsuitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.