‘Kerstquiz’

kerstquiz-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid-quiz

Een quiz helemaal gericht op het thema Kerstmis? Dat kan bij Westfriese Bedrijfsuitjes!

Zoek jij voor je bedrijf een uitje in de Kersttijd? Denk dan eens aan een kerstquiz! Een quiz is sowieso een geweldige activiteit voor een gezellig bedrijfsuitje, en het thema Kerstmis geeft er nog een speciale ‘twist’ aan.

  Onze ervaren en enthousiaste quizmaster zal jullie grondig maar humoristisch op de proef stellen. Het ‘Ja/nee-spel’, muziekfragmenten, algemene vragen waarover je eens goed moet nadenken of waarop je het antwoord meteen weet: over Kerst valt meer te vragen dan je zou denken. En dat gaat verder dan ‘Jingle Bells’, ‘Hohoho!’ en ‘the red nosed reindeer’. Reken maar dat alle teams bloedfanatiek worden! Wie heeft de meeste vragen goed en weet de opdrachten ook nog naar behoren uit te voeren? Dat team wint een leuke prijs en mag zich verheugen op de eeuwige kerstroem!

Prijs: vanaf € 15,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: 1 drankje p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), prijzen voor de winnaars, gebruik alle spelmaterialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, zaalhuur.
Optie: Prijs: € 17,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 15-25 personen Prijs: € 15,50 p.p. (excl. btw) voor groepen van 25-35 personen

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.