Workshop ‘Kerststuk maken’

Kerststukje-maken-workshop-bedrijfsuitjes-creatief

Een creatief uitje, met een resultaat waar je de hele kersttijd plezier van hebt: de workshop ‘Kerststuk maken’.

Wie heeft op de lagere school niet elk jaar rond kerst mogen stoeien met een blok oase, kerstgroen, een kaars, stukjes slinger en andere kerstversiering?

Tijdens deze workshop kunnen jullie dat nog eens dunnetjes overdoen! Heerlijk nostalgisch bezig zijn, maar dan met volwassen vingers in plaats van moeizame kindervingertjes. En nu staat er geen strenge juf of meester over je schouder mee te kijken. Alles mag, van een traditioneel stuk tot een volledig moderne opvatting! Het belangrijkste is dat je met je collega’s even helemaal uit de sleur gaat en een paar uurtjes gewoon lekker plezier hebt. Net als op de lagere school mag je jouw kerststuk na afloop mee naar huis nemen.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: West-Friesland - Hoorn of indien gewenst, elders op locatie.
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: gebruik alle kerstmaterialen, begeleiding docent, koffie/thee met lekkers, huur locatie, een mooi kerststuk aan het einde van de workshop. Let op: het kerststuk dat gemaakt zal worden kan afwijken van de foto.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.