GPS spel ‘Rudolph is zoek’

Rudolph-rendier-kerst-gps-spel

Oké, dit is ernstig: Rudolph het rendier is verdwenen! Hoe moet Santa alle cadeautjes rondbrengen?

Niemand die weet waar Rudolph is gebleven, ook Santa niet. Daarom doet hij een beroep op de speurzin van jou en je collega’s. Gewapend met een GPS apparaat gaan jullie teams de stad van jullie keuze in. 

Door foto’s te linken aan GPS waypoints, vragen te beantwoorden over de bijzondere kersttijd en opdrachten uit te voeren proberen jullie uit te vinden hoe en waarom Rudolph is verdwenen en waar hij zich nu schuilhoudt. Uitdagende vragen en leuke opdrachten in de merry merry x-mas sfeer!

Is jouw team het snelst en het slimst? Het team dat Rudolph weet te herenigen met de wanhopige Santa en bovendien de meeste vragen juist heeft beantwoord en alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, mag zich de ‘Super Santa Helper’ van West-Friesland noemen!

Dit spannende en interactieve GPS spel is bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.