‘Christmas polaroid party’

polaroid-kerstuitje-gezellig-op-pad-team-afdelingsuitje

Wil jij met je bedrijf vastleggen hoe mooi de Westfriese steden zijn met Kerst? Speel dan dit originele ‘old school’ polaroid spel!

Een leuk uitje met een kerstthema, dit stadsspel in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en andere steden in West-Friesland. Hoe werkt het?

Op de startlocatie ontvangt onze spelbegeleider jullie met een duidelijke uitleg. Nadat jullie je in teams hebben verdeeld en een leuke teamnaam hebben bedacht, krijgen jullie een spelformulier met cryptische vragen en de welhaast antieke polaroid camera mee. Het spel kan beginnen!

De bedoeling is om leuke en originele ‘snap shots’ te maken van de stad van jullie keuze. Elke stad heeft zijn eigen mooie en bijzondere plekken, sommigen heel erg bekend, andere nauwelijks. Aan jullie om deze plekken te vinden en er de polaroidopdracht uit te voeren. Omdat deze ‘Christmas polaroid party’ helemaal om het thema Kerstmis draait, kunnen jullie veel “Hohoho!’ en ‘Jingle Bells’ verwachten. De Waag in Alkmaar, Kasteel Radboud in Medemblik en de Drommedaris in Enkhuizen, hoe ‘Kerstig’ zijn deze monumenten? Natuurlijk komen je teamleden ook op de polaroids te staan, zodat jullie na afloop geweldige herinneringen meenemen.

Aan het einde van dit spel mogen jullie genieten van een heerlijk drankje. Terwijl jullie je opwarmen zal onze enthousiaste begeleider de gemaakte polaroids streng doch rechtvaardig op originaliteit beoordelen. Het team dat bovendien ook alle locaties heeft gevonden en de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de ‘Christmas polaroid master’ en ontvangt leuke prijzen.

Prijs: € 30,00 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of indien gewenst elders in Noord-Holland (Volendam, Amsterdam, Haarlem, Volendam, Bergen, Schagen)
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik polaroidcamera + foto materiaal, spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor meenemen polaroidfoto's.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.