‘Kerstbingo’

kerstbingo-uitje-bedrijfsuitje-teambuilding

‘Hohoho bingo!’ Weer eens wat anders dan een gewoon bingospel: bingo in kerstsferen!

Bingo wordt vaak beschouwd als een saaie bezigheid voor oude mensen die voornamelijk achter de geraniums vertoeven. Inderdaad is de Kerstman niet meer één van de jongsten, maar de ‘Kerstbingo’ van Westfriese Bedrijfsuitjes is nou niet bepaald saai te noemen.

Onze quizmaster ontvangt je collega’s en jou met een woord van welkom en duidelijke uitleg van het bingospel. En dan gaan jullie beginnen! De quizmaster laat de bingomachine draaien: nummmmmer 58, nummerrrrr 17, nummmmerrrr 82. Iemand al bingo? Wie een kaart vol heeft boft, want bij elke ronde valt er een leuke prijs te winnen!

De quizmaster wisselt de bingoronden af met opdrachtenronden die helemaal in het teken van Kerstmis staan. Van hints, muziekvragen en quizvragen: heb jij meer mazzel met de antwoorden dan met het volkrijgen van een bingokaart? Eén ding is zeker: ‘Kerstbingo’ staat garant voor veel gezelligheid en lol!

Prijs: vanaf € 16,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 tot 2 uur
Locatie: West-Friesland, op uw eigen locatie. Indien gewenst verzorgt Westfriese Uitjes tegen meerprijs een geschikte locatie voor u. Prijs op aanvraag.
Aantal: Minimaal 15 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding quizmaster, gebruik bingomaterialen, gebruik professionele bingomachine, gebruik andere spelmaterialen, leuke prijzen voor de winnaars, reiskosten quizmaster.
Optie: Voor € 4,50 per persoon zal de quiz in een leuke horecagelegenheid worden verzorgt. Bij de € 5,- is zaalhuur + 1 drankje per persoon inbegrepen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.