Parkgolf in West-Friesland

teambuilding-moord-in-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Ben jij de beste 'parkgolfer' in West-Friesland? We gaan het testen tijdens deze leuke en originele activiteit. Hole in one!
Bij Westfriese Bedrijfsuitjes kennen we weinig dat leuker is dan iets ‘standaards’ op een afwijkende manier uitvoeren. Dus bedachten we in plaats van een golfbaan een park aan het IJsselmeer als locatie: het Julianapark in Hoorn!

 De wind in de haren, het geluid van kabbelend water… Heerlijk!

Het spelletje blijft wel hetzelfde: een parcours, een bal, en holes. En zie maar dat je die bal in de hole krijgt! We hebben de holes overigens aangepast: ze zijn iets groter. Maar dan nog wordt jullie golftalent op de proef gesteld, want jullie zullen toch echt rekening moeten houden met obstakels als prullenbakken en bomen. Tja, we spelen ‘Parkgolf’ nou eenmaal in een park!

Aan het eind van het parcours mogen jullie de scorekaarten inleveren en wacht jullie in een gezellige brasserie een heerlijk drankje. Net als bij het ‘echte’ golf is de winnaar degene met het minst aantal slagen. Hij of zij wint een mooie prijs. Wij zijn heel benieuwd of er ook een ‘hole in one’ tussen zit!

Dit uitje is heel geschikt voor een bedrijfsdag en kan worden gespeeld door jong en oud. Je hoeft niet verschrikkelijk sportief te zijn om het parcours te kunnen afleggen. Ons devies? ‘Gewoon gaan en slaan!’

Prijs: vanaf € 20,= p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, het Juliana park
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: gebruik van alle golfspullen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, prijsuitreiking met prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.