Tour de Step

Tour-de-Step-westfriese-bedrijfsuitjes-gezelligheid

Weer eens iets heel anders: Tour de step door West-Friesland!

Wil jij met je collega’s op een originele, gezellige en leuke manier de stad Hoorn of Enkhuizen verkennen? Stap dan op de step en ga op pad! 

Steppen kunnen we allemaal. En wie deze kunst niet beheerst, kan het gemakkelijk leren. Dat maakt de step tot een heel geschikt vervoersmiddel voor een puzzeltocht.

Voor aanvang van de Tour de Step puzzeltocht verdelen jullie je in teams. Elk team krijgt instructies, een vragenlijst, een step, en (vooruit!) een duwtje in de goede richting. En dan gaat het beginnen! Al rollend door het mooie centrum, het havengebied en andere fraaie plekken van Hoorn of Enkhuizen beantwoorden jullie de vragen. Na afloop van de puzzeltocht strijken jullie neer in een gezellige brasserie voor een welverdiend drankje. Ondertussen kijken wij de vragen na. Het team dat de meeste vragen goed heeft, gaat ervandoor met mooie prijzen en de eer!

De steps zijn grote professionele steps waar jong en oud mee uit de voeten kunnen.

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur (incl. prijsuitreiking)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., huur en gebruik professionele step, vragenlijst, prijzen voor de winnaars. Er wordt eenmalig een borg van € 250,= in rekening gebracht bij de boeking. Deze zal worden terug gestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.