‘Puzzle & Walk Hoorn’ (met likeurproeverij)

Puzzle & Walk Hoorn- likeurproeverij-bedrijfsuitjes-gezelligheid

Een puzzeltocht door Hoorn, dat is toch saai? Niet onze grappige, leuke en originele ‘Puzzle & Walk Hoorn’!

Met deze puzzeltocht komen jullie teams op de boeiendste plekken van de VOC-stad Hoorn. We testen jullie kennis van Hoorn en de VOC-tijd grondig met open en multiple choice vragen.

Welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Wat was in de VOC-tijd een regelrechte delicatesse? Welk bedrijf was ooit in de Hoofdtoren gevestigd? Behalve deze vragen hebben we interessante weetjes opgenomen, zodat jullie aan het einde van de ‘Puzzel & Walk’ veel meer weten over bijvoorbeeld het Oostereiland, het Westfries Museum en andere Hoornse locaties. Als verrassing hebben we nog een leuk opdrachtje voor jullie in petto: herken de specerijen van vroeger in de likeur.

De ‘Puzzle & Walk’ eindigt met een heerlijk drankje op de eindlocatie, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Dan wordt duidelijk welk team het meeste weet van Hoorn en die fascinerende VOC-tijd en de grootste speurder van Hoorn is.

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, 1 drankje p.p. , opdracht in tocht met proeven VOC-likeuren, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) van 8 t/m 25 personen Vanaf 25 personen € 17,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.