‘Puzzle & Walk Hoorn’ (met likeurproeverij)

Puzzle & Walk Hoorn- likeurproeverij-bedrijfsuitjes-gezelligheid

Een puzzeltocht door Hoorn, dat is toch saai? Niet onze grappige, leuke en originele ‘Puzzle & Walk Hoorn’!

Met deze puzzeltocht komen jullie teams op de boeiendste plekken van de VOC-stad Hoorn. We testen jullie kennis van Hoorn en de VOC-tijd grondig met open en multiple choice vragen.

Welke studie heeft J.P. Coen nog eens gedaan? Wat was in de VOC-tijd een regelrechte delicatesse? Welk bedrijf was ooit in de Hoofdtoren gevestigd? Behalve deze vragen hebben we interessante weetjes opgenomen, zodat jullie aan het einde van de ‘Puzzel & Walk’ veel meer weten over bijvoorbeeld het Oostereiland, het Westfries Museum en andere Hoornse locaties. Als verrassing hebben we nog een leuk opdrachtje voor jullie in petto: herken de specerijen van vroeger in de likeur.

De ‘Puzzle & Walk’ eindigt met een heerlijk drankje op de eindlocatie, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Dan wordt duidelijk welk team het meeste weet van Hoorn en die fascinerende VOC-tijd en de grootste speurder van Hoorn is.

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: centrum en haven Hoorn, West-Friesland
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: professionele puzzeltocht gemaakt door een VOC-gids, vragen & weetjes op papier, 1 drankje p.p. , opdracht in tocht met proeven VOC-likeuren, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Prijs: € 19,50 p.p. (excl. btw) van 8 t/m 25 personen Vanaf 25 personen € 17,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.