‘Westfriese rally’

rally-Bedrijfsuitje-in-Hoorn-Enkhuizen-Westfriesland-vrijgezellenfeest-goedkoop-uitje

Weer zo’n origineel uitje van Westfriese Bedrijfsuitjes! Wie niet snel is…

Zo leer je de regio West-Friesland heel goed kennen: met een heuse rally al puzzelend door het mooie West-Friesland karren! Jullie teams ontvangen een routebeschrijving en een vragenlijst. De kilometerstand op nul, en starten maar!

En dan is het de kunst om de cryptische vragen te ontcijferen en onderweg goed op te letten. Geen straf, want West-Friesland is schitterend.

Na ongeveer anderhalf uur arriveren jullie op de eerste stop, een gezellige Oudhollandse dorpskroeg. Even bijtanken met een kop koffie of thee en wat lekkers, en dan is het alweer tijd om verder te gaan. Op naar de finish! We ontvangen jullie op een bijzondere locatie met groene Westfriese vergezichten, waar jullie een borrel én de prijsuitreiking wachten. Het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord, is de winnaar en ontvangt een leuke Westfriese Uitjesprijs.

Bij deze rally gaat het niet om de hoe ver het gaspedaal naar beneden gaat, maar om scherpte en koppie-koppie. Let op: de rally wordt gereden met eigen vervoer.

Prijs: vanaf € 17,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 of 4 uur
Locatie: start lange rally in Hoorn; start korte rally in Midwoud
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: De rally van 4 uur is inclusief: koffie met lekkers op pauzelocatie, 1 drankje p.p. op de eindbestemming, prijs voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes. Bij de 'halve rally' is inbegrepen: 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, routebeschrijving en begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes.
Optie: Prijs rally 4 uur: € 24,95 p.p. (excl. btw) t/m 25 personen Prijs rally 4 uur: € 22,50 p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen Prijs 1,5 uur (een 'halve' rally): € 17,50 p.p. (excl. btw)
Verdere mogelijkheden : Het is mogelijk om op de eindlocatie te genieten van een heerlijk diner. Neem voor meer informatie met ons op!

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.