‘Rondje Hoorn’

Rondje-Hoorn-rondvaart-boottocht-bedrijfsuitje-gezellig-interessant

Een afwisselende manier om de VOC-stad Hoorn te leren kennen: te voet en vanaf het water!

Hoorn is een prachtige stad, waar veel valt te zien. Deze ontdekkingsreis start met een boottocht onder begeleiding van onze schipper. Hij is niet alleen vrolijk, maar weet ook veel!

Terwijl je collega’s en jij van een drankje genieten, vertelt hij leuke en interessante verhalen over alles wat jullie passeren. Varen in deze kalm tuffende sloep over kabbelend water is bovendien heerlijk rustgevend. Na 45 minuten stappen jullie weer aan wal, en neemt de stadgids het over. Hij leidt jullie op humorvolle wijze door het Hoornse centrum en het havengebied.

Tijdens ‘Rondje Hoorn’ passeert van alles de revue: oude kloosters, hofjes, boefjes en helden, weeskinderen, het oude ziekenhuis, J.P. Coen, schuinsmarcheerders die het ruime sop kozen… Na deze middag nemen jullie een hoofd vol bijzondere feiten en verhalen mee naar huis!

Het is ook mogelijk om te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 1 en 45 minuten uur, waarvan 45 minuten varen en 1 uur wandelen
Locatie: Hoorn
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: boottocht met drankje begeleiding schipper, begeleiding stadsgids.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.