'Voetgolf in Hoorn’

voetgolf-bedrijfsuitje-sportief-leuk

Zin om sportief bezig zijn te combineren met een middag lol? Dan is ‘Voetgolf in Hoorn’ iets voor jouw bedrijf!

‘Goal in one!’ We horen jullie denken: ‘Is dat niet “hole in one”?’ Niet bij Voetgolf van Westfriese Bedrijfsuitjes! Dit spel combineert voetbal en golf, en zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit.

In teams gaan jullie het parcours op, waar 8 holes worden gespeeld. Mét een voetbal dus, en dat vergt enige behendigheid, ook als er goede voetballers in je team zitten. Daarbij kunnen jullie hindernissen tegenkomen als bomen en water. Het IJsselmeer ligt namelijk vlakbij! En een bal in het water betekent strafpunten en vissen tot je de bal terug hebt.

Aan het einde van deze bijzondere sportwedstrijd levert elk team de scorekaarten in en mogen jullie gaan genieten van een heerlijk drankje. Nadat wij de scores hebben vergeleken maken we de Voetgolf Kampioen bekend: het team dat de minste schoten nodig heeft gehad om van de eerste naar de laatste hole te komen. Dat team ontvangt behalve de eeuwige roem ook een leuke prijs!

Prijs: vanaf € 16,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, aan het IJsselmeer
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik materialen, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.