‘Bierwandeling Hoorn’

bierwandeling-hoorn-westfriese-bedrijfsuitjes

Met deze bierwandeling ontdek je leuke weetjes over deze eeuwenoude drank. 
Zijn je collega’s en jij grote liefhebbers van bier? Dan is dit uitje in het centrum van Hoorn echt iets voor jullie! Onze zeer ervaren en enthousiaste gids vertelt jullie tijdens deze wandeling op lichtvoetige wijze van alles aan interessante en leuke weetjes over Hoorn en haar bierhistorie.

Wisten jullie bijvoorbeeld dat bier vroeger door jong én oud dagelijks werd gedronken omdat het water in de stad te vervuild was voor consumptie? Toch werd datzelfde stadswater gebruikt voor het brouwen van bier… Waarom werden de stedelingen daarvan dan niet ziek? Terwijl tussen 1300 en 1650 naar schatting toch ruim 250 liter per persoon per jaar werd gedronken! Het antwoord hierop en nog veel meer krijg je te horen tijdens de boeiende ‘Bierwandeling Hoorn’.

Prijs: € 9,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 1,5 uur
Locatie: centrum van Hoorn
Aantal: Minimaal 8 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding door professionele VOC-gids.
Optie: Deze activiteit kun je aanvullen met een heerlijke bierproeverij! De prijs voor de bierwandeling inclusief bierproeverij met 4 bieren (totaal 3 uur) bedraagt € 27,85 p.p. incl. btw.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.