Pubgames dinertour

sfeerbeeld Pubgames dinertour

Gezellige kroegspellen wisselen we af met een heerlijk 'pubfood' diner!

Pub games... een kroegentocht inclusief leuke kroegspellen met een heerlijk driegangen-pubdiner! Gezellig met je familie, collega's of vrienden op pad. Deze activiteit = 100% garantie op lol! Er worden in totaal drie kroegen bezocht.

In de eerste kroeg starten we met een paar lekkere hapjes en een gezellig spel. In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' tijdens een Hollands kroegenspel. Dit kan het 'Vijf seconden spel', een mini pubquiz, de Toren van Pisa of een ander gezelschapsspel zijn; in iedere kroeg word je op een andere vaardigheid getest. Vervolgens gaan we naar het tweede café voor het hoofdgerecht en het volgende uitdagende spel.

Alle pub game locaties hebben hun eigen uitstraling en uiteraard oergezellige sfeer. Reken maar dat jullie fanatiek worden! Op de laatste locatie strijden we na het nagerecht om de hoofdprijs! De winnaar van de dag ontvangt behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

Deze activiteit is ook te reserveren zonder een driegangendiner, dus alleen met spellen en 3 drankjes p.p. Klik hier voor meer informatie.

Prijs: € 52,- p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze activiteit ook geboekt worden in Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik alle spellen en materialen, heerlijk driegangen-pubdiner, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.
Optie: € 52,- p.p. (excl. btw) tot 25 personen € 48,- p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.