GPS spel 'Goede Doelen'

voorbeelden van goede doelen bij Westfriese Bedrijfsuitjes

Speel voor jezelf, help een ander.

Nederland staat al jaren in de top tien van gelukkigste landen ter wereld. Maar niet voor iedereen is het rozengeur en maneschijn. Gelukkig zijn er organisaties die mensen en dieren in nood helpen, in Nederland maar ook ver daarbuiten. 

Westfriese Uitjes wil daar graag aan bijdragen door een uitje aan te bieden dat helemaal is gericht op Goede Doelen. Welk goede doel? Dat bepalen jullie! Er zijn internationale organisaties als Amnesty International en WNF, en nationale organisaties als Kika en de Dierenbescherming die jullie kunnen verblijden met een donatie. Maar vergeet ook lokale goede doelen niet. De Voedselbank, de vogelopvang, de Kinderkledingbank en andere mooie initiatieven, allemaal zijn ze gericht op het helpen van een ander.

Wat is de bedoeling van dit GPS spel? Teams gaan gewapend met een GPS apparaat en alle spelmaterialen de stad in. De opdracht is om foto’s van bijzondere locaties te matchen aan een GPS way point. Als een heuse detective link je de locaties aan de foto’s. Een spannende uitdaging! Zo leer je de stad waar je het spel speelt ook nog eens heel goed kennen. Verder beantwoord je de vragen bij dit Goede Doelen Spel. Waar die over gaan? Een leuke mix van de stad en verschillende Nederlandse goede doelen. Dat kan een landelijke organisatie zijn, maar ook een lokaal goed doel. Om zoveel mogelijk punten te verdienen worden de vragen afgewisseld met uitdagende bonusopdrachten. Welk team is het snelst en het slimst?

Natuurlijk strijden we om leuke prijzen. Bij de prijsuitreiking zal blijken welk team de meeste punten heeft gescoord. Dan wordt ook een cheque overhandigd met het bedrag dat jullie bij elkaar hebben ‘gespeeld’. Hiervan maken we een foto, die we opsturen naar het goede doel van jullie keuze. Binnen een week wordt het geld naar deze organisatie overgemaakt. Zo lever je op een leuke manier een mooie bijdrage aan de maatschappij. Een échte win-win-situatie!

Weet je niet aan welk goed doel jullie het prijzengeld willen doneren? Westfriese Uitjes geeft graag tips over lokale initiatieven die jullie hulp goed kunnen gebruiken. Zij werken voor mens én dier.

Dus verzamel je collega’s en boek dit leuke stadsspel. Speel voor jezelf en help een ander!

Prijs: € 27,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in Noord-Holland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding van Westfriese Bedrijfsuitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, donatie van € 3,50 per persoon aan een goed doel naar keuze.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.