GPS spel ‘Escape City Game’

GPS-escape-city-game-hoorn-personeelsuitje-vrijgezellenfeest-party-uitje-west-friesland-teambuilding

Een spannend ontsnappingsspel in je eigen stad in West-Friesland. Kun jij met jouw team op tijd de gijzelaars bevrijden?

Escape City Game is een interactief en spannend spel van Westfriese Bedrijfsuitjes, dat kan worden gespeeld in hartje Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere Westfriese steden. 

Bij dit spel staan teambuilding, logisch nadenken en snelheid centraal. Ideaal voor een bedrijfsuitje!

Wat is er aan de hand? Mister Greedy heeft een aantal rijke personen gegijzeld: John van Mollenstein, baron van Bruins tot Sloten en Joop Eindeloos. Deze schurk wil zijn eigen imperium vergroten! It’s all about the money…

Aan de bedrijfsteams de taak om binnen een kleine 2 uur met behulp van een GPS apparaat zoveel mogelijk gijzelaars te bevrijden uit hun ‘kamers’. Jullie gaan op pad om locaties te zoeken en zo het pand met de onfortuinlijke slachtoffers te vinden. Deze locaties zijn te traceren via GPS en de foto’s die jullie meekrijgen. Het team dat de hersens het meest laat kraken en de raadsels het best oplost, verdient de punten die nodig zijn om de code van een speciale kluis te kraken. In die kluis bevinden zich het extra losgeld en de aanwijzing naar de plek waar Mister Greedy zich schuilhoudt.

Maar wees snel, want de klok tikt! Welk bedrijfsteam slaagt er als eerste in alle gijzelaars te bevrijden en ze naar huis te laten terugkeren? We huldigen de winnaars onder het genot van een welverdiend drankje.

Ga de uitdaging aan met het GPS spel ‘Escape City Game’!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik, Amsterdam en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: gebruik GPS apparaten, begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, gebruik alle materialen.
Optie: Bij slecht weer bieden wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.