GPS spel ‘Ik hou van Holland’

ik-hou-van-holland-quiz-van-der-valk-nadorst-uitje-waag-hoorn

Ideaal voor een teambuilding dag of een bedrijfsuitje: de GPS uitdaging 'Ik hou van Holland'. Te boeken in steden in heel West-Friesland!

Het interactieve GPS spel ‘Ik hou van Holland’ wordt gespeeld met teams van 4 tot 6 personen, die gewapend met een GPS apparaat de stad in gaan.

Onderweg krijgen jullie vragen over ons koude kikkerlandje voorgeschoteld. En dat zijn geen standaardvragen! Wel actuele vragen over alles wat typisch Nederlands is, van oer-Hollandse lekkernijen tot het Koninklijk Huis en Amsterdam. De kennis van de deelnemers wordt flink op de proef gesteld, en samenwerking is belangrijk! Elke goed beantwoorde vraag levert immers punten op. Daarnaast moeten jullie GPS way points linken aan de polaroids die jullie hebben meegekregen. Kennen jullie Hoorn, Medemblik, Enkhuizen of een andere Westfriese stad beter dan jullie collega’s?

Behalve vragen krijgen de teams ook grappige en ludieke opdrachten voorgeschoteld. Daarmee zijn extra punten te verdienen, die net het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen! Het team dat Holland het beste kent, sleept de hoofdprijs binnen.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar en andere steden in West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik alle spelmaterialen.
Optie: Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.