GPS spel ‘Moord in Amsterdam’

teambuilding-moord-in-amsterdam-gps-spel-bedrijfsuitje

Heeft jouw team de beste detectivekwaliteiten van Amsterdam? Kunnen jullie achterhalen wie slager van Kampen heeft vermoord?

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De man is levenloos aangetroffen, maar er zijn geen getuigen. De politie staat voor een raadsel.

Is de Amsterdamse onderwereld verantwoordelijk of komen de daders van buiten? Aan jou en je collega’s de opdracht om de feiten te achterhalen.

De bedoeling van dit spannende en interactieve GPS spel is om aan de hand van vragen en opdrachten te ontdekken op welke locatie de arme slager is vermoord. Verder moeten jullie vaststellen hoe de man is omgebracht.

Ga de strijd aan met de andere teams! Wie is het snelst en het slimst? Welk team weet de foto’s bij de GPS way points te ‘spotten’, de opdrachten het beste uit te voeren en de vragen goed te beantwoorden? Dat team is de superdetective van Amsterdam, en de winnaar!

Dit uitje is ook uitermate geschikt voor een teambuilding event. Samenwerking als team is voor dit spel namelijk zeer belangrijk.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Amsterdam, maar ook in steden in heel West-Friesland
Aantal: Minimaal 10 personen
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Het uitje is inclusief: begeleiding Westfriese Bedrijfsuitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Wil je meer weten of wil je persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een passend bedrijfsuitje? Bel ons of klik op de knop hieronder en laat ons je helpen met het adviseren, coördineren en regelen van een heerlijk uitje voor jou en jouw gezelschap.

© Westfriese Bedrijfsuitjes. All rights reserved.